2777
2789
عنوان

بچه‌دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 68 پست
مرسی از سرزنشت😂آمادگیشو نداشتم

جدی میگم خوب من ادم هایی میشناسم به سن شمابرسه بچشون وقت عروسیشه شماالانم بچه دار بشی تاپوقع ازدواجش نزدیک ۵تا۵۵سالته من جسارت نکردم عزیزم صلاح باخودته 

من تا حالا واقعا نیازی به بچه احساس نکردمفقط چون سنم داره بالا بره ترسیدم

میگم این تصمیمیه خودت بگیری ن کاربرای سایت

مثلا من از بچه چندشم میشه اصلا ی جورین

ولی یکیم هست عشق بچست

این تویی ک تعیین میکنی💞 از لحاظ شنیم مشکلی نداری من مامانم ۴۳ ازدواج کرد ۴۴ منو اورد

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگم خوب من ادم هایی میشناسم به سن شمابرسه بچشون وقت عروسیشه شماالانم بچه دار بشی تاپوقع ازدواجش ...

اونا کودک همسر بودن

بستگی به محیط زندگی آدم هم داره اطرافیان من تازه ۳۰ سالگی به ازدواج فکر میکنن

بلاخره پختگی لازمه برای تربیت فرزند

من چه گویم 
اگه برگردی عقب باز هم همین تصمیمو میگیری؟به نظرت میشه کلا بچه نداشت؟

دایی همسرم مجردبود،۵۰سالشه پولدار.یه بارحمله آسم به ایشون دست داد درحالی که آسم نداشت،ازشدت حمله شلوارش خراب کرد.ازدواج نکرده بچه نداره.اگربچه داشت ،هم سن شوهرمن میشد.محض رضای خداشوهرم،شلوارداییش روعوض کردوبدنش روتمیز،تصورکن ایشون ازدواج کرده بودخانمش یابچه اش این کارانجام میدادبهترنبود؟؟نمیدونی چقدرشرمندگی توچهره اش بود.یازن وشوهری میشناسم ازاقوام هردو۸۰سال ان.خانمه آی سی یوبستری،مردهم یک مرتبه سکته کرده وخانه هست .این ها۸تافرزنددارند،نوبتی بااحترام نگهشون میدارن.همین زوج اگربچه نداشتند،الان جاشون بایدسالمندان بود.یایک پرستارغریبه بگیرن،که معلوم نیست،آیابانهایت وجدانش بااین هابرخوردمیکنه یانه؟؟ دیگه دکتربردن و..‌‌.هم سخته بدون فرزند،وحس تنهایی درسالمندی.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
ممنون از کمکت🩷🩷

💞💞💞🥰🥰کاری نک دم..

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

دایی همسرم مجردبود،۵۰سالشه پولدار.یه بارحمله آسم به ایشون دست داد درحالی که آسم نداشت،ازشدت حمله شلو ...

درسته ممنون از نظرت

با اینکه تضمینی هم نیست آدم‌ها بعضی موقع ها با داشتن بچه هم خیلی تنهان

من چه گویم 
یعنی با بچه آدم افسرده نمیشه؟

نه با بچه افسرده میشی 

وقتی شبا نخوابی کل تایمت بگیره اصلا برای خودت وقت نداری حتی دستشویی هم نمیرسی بری

و اینا چندین سال اولویت زندگیت میشه خودت فراموش میکنی

نه با بچه افسرده میشی وقتی شبا نخوابی کل تایمت بگیره اصلا برای خودت وقت نداری حتی دستشویی هم نمیرسی ...

وای دقیقا همین چیزا فراریم میده از بچه‌دار شدن

خیلی سخته😢

من چه گویم 

بعدا پشیمون میشی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

خب عزیزم ۳۴ سالته

۸سالم که تنهایی با همسرتو تجربه کردی

حالا وقتشه تجربه جدید داشته باشی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏