2777
2789
عنوان

جن میخواد منو بکشه🥺😭😐

1191 بازدید | 84 پست

وایی دارم از ترس میمیرم 😭😰من چندوروزه نماز باطل سحرو میخونم بعد امشب یه صدای ترسناکی تو خواب بهم گفت اگه نماز بخونی میکشمت با جیغ از خواب پریدم رنگم مثل گچ شده بوده انقدر دستام میلرزید مامانم ترسیده بود 

کلی آب قند و اینا خوردم تا یکم آروم شدم

خیلییی ترسناک بود چکار کنم حالا ادامه بدم؟ کسی مثل من شده😭😰

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جن نیست همزاد شیطانیه

واقعااا ؟ اون چیه دیگه😰

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خیال کردی

میگم انقدر حالم بد بود میخواستم برم بیمارستان 😐😫

منم چندوقته صدا میشنوم توی خونه🥲

صدای چی😰

😐

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

میگم انقدر حالم بد بود میخواستم برم بیمارستان 😐😫

ادامه بده ولی قبلش باید خودتو حصار کنی

تو گوگل بزن حصار 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بنظرم توهمه چون همش بهش فک میکردی تو ضمیر ناخودآگاهت مونده

والا به تنها چیزی که فکر نکردم جن بود😐اگه توهمه چرا انقدر ترسیدم؟