2777
2789

از وقتی یادمه و دوسالش بود خونه من بود و اذیتم میکرد تا الان که هشت سالشه و چندساله که بچه دار شدم و داره دخترمو اذیت می‌کنه ، با خانواده شوهرم توی خونه سه طبقه زندگی میکنم خواهر شوهرم چه اون موقع که با شوهرش بود همش اینجا بود و دخترش انداخته رو سرمن  الان که یکساله طلاق گرفته و اینجا زندگی می‌کنه اینقدر گریه کردم و خدارو صدا زدم ، از این عذاب مگه من چه گناهی کردم باید تاوان بچه دار شدن یکی دیگه رو پس بدم این بچه عقده ای رو من باید تحمل کنم میندازمش بیرون خواهر شوهرم میاد بهم میگه یا شوهرم میگه این کار نکن بذارم بیاد هم عقده هاش تمومی نداره به خدا فقط اسمش بچه 8 سالس کاراش و حرفاش بگم باور نمیکنید اینم بگم خواهر شوهرم خودش آدم خوبیه و خیلی مهربونه و بچه اش رو میشناسه ولی روش حساسه نمیشه چیزی به بچه اش بگی .  همش ملاحظه اون میکنیم منو شوهرم و گرنه هم شوهرم هم من از این بچه دل خوشی نداریم و فقط بخاطر خواهر شوهرم بهش محبت میکنیم یا سکوت کردیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهش نده تمام

راش نمیدم خواهر شوهرمو میاره یا شوهرم بهم میگه نکن بچه اس ، یا دخترمو از پنجره صدا میزنه دخترم هم از گریه هلاک میشه بذار بیاد یا بذار من برم پیشش 

منم بچه بودم زنداییم ازم خوشش نمیومد الان اینو دیدم حس میکنم مثل شما فکر میکرده همیشه نفرینش میکنم چ ...

چیکار میکردی که خوشش نمی اومد ازت مشکل از شما بوده یا ایشون ؟ من پنج تا بچه خواهر شوهر دیگه هم دارم عاشق اونام به عشق اونا میرم خونه خواهرشوهرام ولی این یکی واقعا پدرمو دراورده ، از وقتی بچه بود خیلی بهش محبت کردم ولی خیلی شرور بود لوازم آرایشیم خراب میکرد لوازم آرایشیم می‌دزدید میبرد به مادرش میداد فحش میده مادرش رو که میبینه بهم میگه خوراکی بده توی کمد دیدم داری ، الان هم دخترم رو اذیت می‌کنه دخترم همیشه از دستش گریه می‌کنه و میگه مامانم همش سرم داد می‌زنه و میگه همه ازتو نفرت دارن . شلوارش رو درآورده توی مدرسه لخت رقصیده  همه مادرا اعتراض کردن و‌‌‌‌......

به دخترت بگو دعواش کنه گریع کنه نزارع بیاد خونتون اونم نیاد

دخترم سه سالشه با این که دیوونش کرده و اذیتش می‌کنه ولی بازم دوسش داره هرچی میگم فایده نداره

ببین رک به خواهر شوهرت بگو با بچه ات صحبت کن خونه دایی میری اذیت نکن بگو اگه اذیت کنه دیگه راهش نمی ...

چندبار بهش گفتم خود خواهر شوهرم از دستش گریه می‌کنه میگه هرچی بزرگ تر میشه بی تربیت تر میشه