2777
2789

من ۱۷سال پیش ب خواست خودم باهاش ازدواج کردم،هردو اشتباه هایی داشتیم من بلد نبودم خوب رفتارکنم واکثرا دعواهارو به خانواده ها انتقال میدادم که اوصاع خیلی خیط میشد یا قبل بچه دارشدن هم کنار شوهرم نمیخوابیدم مگه بخاطر رابطه اونم بی احساس که تقریبا مشکل هردومون بود،من با وجود قد هیکل خوب وچشم وموهای سیاه به خودم نمیرسیدم وشیو هم اکثرا نمیکردم حمام هم زباد نمیرفتم واون هیچوقت بهم ابراز علاقه نکرد یهویی بغلم نکرد یه بار نگفت بیا موهات شونه کنم همش مجبت گدایی کردم وبدتر ازاون قبلا ها دست بزن داشت وفحش ناموسی میداد که الان دست بزنش ترک کرده ولی زخم های عمیقی به روحم زده حتی ۱سال نزاشت برم خونه مامانم ،آخرشم باخیانت جنسی حجت برامن تمام کرد ومن شکست😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا میخوام همه اینارو درقالب نامه بگم ‌که درسته هردومون مشکل داشتیم ولی توهم بی معرفتی کردی میخوام یه جور بگم که مظمون نامه این باشه که بیادوباره باهم همه چیی درست کنیم

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

خانه از پای‌بست ویرانه است عزیزم چی بگیم دیگه ما…متاسفم

میخوام حداقل بخاطر پسرام دوباره این رابطه رو احیاکنم ،فقط جمله بتدیم ضعیفه نمیدونم چطور بنویسم یاچی بنویسم

چقدر سختی کشیدی عزیزم چطور تونستی تو همچین رابطه ای بمونی

الانم هردو شدیم انبار باروت باکوچکترین جرقه ای منفجرمیشیم وببچاره بچه هامون تواتیش مامیسوزن ،پسربزرگمم توسن حساسیه