2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 139 پست

اصلنم بد نیست. خب بچه میخواد مگه باید مشورت کنه با همه؟

مگه خاله‌ت بچه‌دار شده کسی بهش کمک میکنه؟ دخترخاله‌ت بچه‌ آورده که مادرت جمع کنه؟

بنظر من اتفاقا خیلی خوبه. اگر تحت نظر پزشک باشه یه زن سالها جوون‌تر میشه ازنظر روحی. من ک چندمورد دیدم زیرورو شدن. انگار جوونتر میشن‌

دوستام ک دایی همسن خودشون داشتن خیلی کیف زندگی میکردن فرق داره با داداش همسن 

اگر توقع داری بچتم مامانت بزرگ کنه بهتره نیاری من مامانم میگه هر وقت بچه بیاری کمکت میکنم ولی من وقتی بچه میارم ک حساب کنم خودم تنها می‌خوام بزرگش کنم و بتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر منم بالای 30 دیگه نباید بچه آورد چون فاصله سنی زیاد میشه من پسر عمه هام از عمو کوچیکم بزرگترن ...

وااا بالای سی سال ؟ دیگه الان سی سال چیه مگه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

ببین درست میگیا ، ولی بعضیا مشکل دارن مجبورن

طرف میشناسم دیگه پنجاه رو رد کرده ولی بچه آورده ،گفت مشکل رحمی داشته دکتر بهش گفته یا باید عمل کنی که هم عمل سنگینی بوده هم خطرناک و طول درمان طولانی ،یا بچه بیاره ، که اینم باردار میشه 

😑چون نظرمون متفاوت بی منطق هستیم پس شما هم متعصب هستید

تفاوت نظر تا زمانی که منطقی باشه قابل قبوله نه اینکه چون کار مورد دلخواه خودتون باشه

واقعا غیر منطقیه یه زن با بچه بزرگ و عروس داماد باز بچه بیاره

این فاصله سنی بچه ها

فاصله سنی پدر ماور و بچه

همه اش غیر منطقیه

اون بچه هم گناهه همش استرس زود از دست دادن والدين داره و بقيه مادر پدر جوان تو مدرسه اين اونوقت😕

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
حتما تو سن پایین بچه دار شده بوده و موقع بچه بعدی هم سنی نداشته

سنش زیادم کم نبود عزیزم‌ ولی همیشه دخترش میگفت خجالت میکشم حتی یادمه کلی میگفت گریه کردم که مادره سقط کنه اونم قبول نکرده

دقیقاپسرم و داداشم چن‌ ماه فاصله دارن اصلا پسرم از خانوادم محبت ندید

بخدا دختر بیچاره منم همینطور تا دستش میخورد به وسایل داداشم اون جیغش درمیومد مامانم اینو دعوا میکرد میگه اصلا مامانی رو دوست ندارم الانم خاله ام حامله است با دختر خالم باهم

وایی خیلی درست میگی 

ما یه فامیل داشتیم مادره با دخترش باردار شد 

این فامیلمون سرکار میرفت بچه خودشو میذاشت پیش مامانش 

مامانه هم از نوه اش مراقبت میکرد هم از نوزاد خودش

این دوتا بچه تقریبا همسن بودن

بعد این مامانبزرگه از شیر خودش به نوه اش میداد

یه روز اتفاقی دخترش متوجه میشه تو همچین شرایطی که مامانبزرگه به نوه اش شیر بده زن و شوهر (دختر و دامادش) بهم حرام ابدی میشن

خیلی عجیب بود برام

دختره مثل ابر بهار گریه میکرد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
وااا بالای سی سال ؟ دیگه الان سی سال چیه مگه

تا قبل اون آدم سر حال و شاداب تره ولی بعد سی بدن به خاطر افزایش سن رو به فرسایش می‌ره حالا بچه بیاری که اونم کلی عوارض داره 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت فک نمی‌کردم کارم به اینجا بکشه که همچین امضایی بذارم ...اگه از دستم خوشت نمیاد رد شووو لازم نیس حتما جواب بدی ....ولی اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

تفاوت نظر تا زمانی که منطقی باشه قابل قبوله نه اینکه چون کار مورد دلخواه خودتون باشهواقعا غیر منطقیه ...

سبک فرهنگ و زندگی آدم ها فرق میکنه شما نمیتونید به کسی بگید چی درسته چی غلط تا وقتیکه خلاف شرع و قانون نباشه 

بعدشم شما با چهارچوب زندگی خودت میگی غیر منطقی بقیه قرار نیست چون استاندارد های شما فرق میکنه نظرشون بشه غیر منطقی!