2777
2789
عنوان

شوهرم قبلا می گفت تو خجالتی هستی

322 بازدید | 18 پست

من از اول زندگی یکمی خجالتی و کم رو بودم کلا، همچنین توی رابطه ،بعد شوهرمم خوشش نمیومد فکر میکرد من چقد مسخره ام و با من خوش نمی‌گذره بهش بعد چقد تلاش کردم خودمو عوض کنم از این ور اون ور یاد بگیرم توی رابطه عوض کنم خودمو پررو باشم و ... الآنم میگه خوشم نمیاد این حرفو گفتی این کارو کردی زن باید با شخصیت باشه دیوونه شدم از دستش به نظرم یکی دوست داشته باشه هر مدلی باشی دوست داره کسی هم دوست نداشته باشه هر چقدم خودتو تغیر بدی بازم ایراد میگیره بنابراین همون بهتر آدم تلاش هم نکنه

از همون اول اشتباه کردی بخاطر حرف اون خودت تغییر دادی ، اول خودتو هرجور که هستی دوست داشته باش بعد کم کم نقص ها رو اصلاح کن 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه درستش این نیست که آدم حداقل دیگه پیش همسرش که نزدیک ترین فرد زندگیش محسوب میشه جرئت اینو داشته باشه که خود واقعیش باشه

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
از همون اول اشتباه کردی بخاطر حرف اون خودت تغییر دادی ، اول خودتو هرجور که هستی دوست داشته باش بعد ک ...

آره اشتباه کردم الان فهمیدم این از من ایراد میگیره هر مدلی که باشم

آره اشتباه کردم الان فهمیدم این از من ایراد میگیره هر مدلی که باشم

تو هم اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی بعد برای دل خودت تغییر کن 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مگه درستش این نیست که آدم حداقل دیگه پیش همسرش که نزدیک ترین فرد زندگیش محسوب میشه جرئت اینو داشته ب ...

نه بابا دختر جان

این فقط واسه فیلم و رمان ها درست درمیاد

جلوی شوهر و خانوان شوهر با سیاست نباشی 

کلا۶ت پس معرکه میشه جانم

مگه درستش این نیست که آدم حداقل دیگه پیش همسرش که نزدیک ترین فرد زندگیش محسوب میشه جرئت اینو داشته ب ...

هموووون 😑💔

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

نه بابا دختر جاناین فقط واسه فیلم و رمان ها درست درمیادجلوی شوهر و خانوان شوهر با سیاست نباشی کلا۶ت ...

پس آدم ازدواج نکنه سنگین تره دیگ..واقن ی سری چیزا رو میبینم کرکو پرام میریزه🥲

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

بگو برو بابا اول ابتدایی نیست که درس یاد من میدی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش