2777
2789

با دارو حل نشد یعنی من چند وقت  پیش دخترم این مشکل و داشت ولی دکتر خدا خیرش بده گفت اول خیلی  سعی میکنم با دارو حلش کنم که در نهایت بعد چند ماه مسکل ش حل شد ،ولی دکتر اولی که زفته بودیم بلافاصله نامه ی بستری برا عمل نوشت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
با دارو حل نشد یعنی من چند وقت پیش دخترم این مشکل و داشت ولی دکتر خدا خیرش بده گفت اول خیلی سعی می ...

من دو‌تا دکتر بردم 

ضمن اینکه همش دخترم اموکسی کلاو میداد میخورد فایده نداشت 

بعد دخترم لوزه سومم دارم که این خودش یه مشکل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو‌تا دکتر بردم ضمن اینکه همش دخترم اموکسی کلاو میداد میخورد فایده نداشت بعد دخترم لوزه سومم دارم ...

ابن دکتری که من دخترمو میبردم از یه جایی به بعد دیگه آنتی بیوتیک نداد با داروهای دیگه کنترل کرد ،به بچه بگو تا میتونه آدامس بجوه، آلکی خمیازه  بکشه  مسافرت با ماشین و هواپیما نبرش تو جاده های کوهستانی و مرتفع نبرش،از لحاظ رفلاکس معده هم بر رسی ش کن چون خیلی از سرفه های شبانه شون به خاطر رفلاکس و برگشتن اسید به حلق شونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت