آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مثلا کلاس هشتم بودم دختره با پسره خونه خالی قرار میزاشت یا تو کوچه خیابان به هم نخ میدادن یا دختره هم زمان با چند تا پسره بود سیگار و مشروب و مهمونی هر هفته چون هر سری میومد سر کلاس خط چشم و قیافه اش معلوم بود 🫠
فحش های خیلی رکیک و جنسی
ببین اصلا یه چیز هایی که باور نمی کنی
لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فقط برای نفراتی که زود رسیدن حلاله دیدنش برای بقیه حرامه
عکس خاصی نیست عزیزم.
فقط یه لب لوچه بود 😅😅
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
فقط برای نفراتی که زود رسیدن حلاله دیدنش برای بقیه حرامه
مارو تو حروما نریزین ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم
میدونم نباید خسته شد؛میدونم نباید بُرید؛میدونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم میخواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشهای وایسم بگم خستهامو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه..!
مارو تو حروما نریزین ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم
😂😂😂
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
من معذرت میخوام. عکس خاصی نیست که شما این قدز دنبالشید. یک لب هست
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
این طور نگید. من شرمنده عزیزان هستم. ولی عکس خودم نیست.
ورگنه میزاشتم.