2777
2789

بچه ها من دومین سال کنکورمه پارسال ترمیم کردم یعنی دیگه واقعا نمیخوان فرصت بدن ؟ اینطوری که من تمام ارزوهام به باد میره بیچاره میشم به نظرتون ممکنه نظرشون رو عوض کنن ؟ به خدا دارم روانی میشم یعنی ارزوهام رفتن به باد هر کاریم بکنم تاثیر دوازدهم 40 درصده خیلی زیادهههههه به خدا خیلی بد شدم دوازدهم رو پارسال ترمیم افتضاح دادم ترازم 5200 شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم

من سال اولمه

ولی تو امیدتو از دست نده

میترسونن اینطوری و نا امیدتون میکنن ولی همچیشون دقه نودیه

یهو میگن مجازه

امید داشته باش

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلممن سال اولمهولی تو امیدتو از دست ندهمیترسونن اینطوری و نا امیدتون میکنن ولی همچیشون دقه نودی ...

دقیقا من اینو چندین بار تجربه کردم 

حرفشون حرف نیست

خیلی بی درو پیکر و یهوییه تصمیماشون

همه رو کردم همشونم ریدم

خب دخترخوب امسال بشه ۲۰ تا امتحان بدتر از پارسال میشه که نتیجه..

درستش این بود یازدهمو لغو میکردن احمقا و فرصت ترمیم میدادن برای دوازدهم. نمیدونم مغز متفکرشون کیه.

FREEDOM...🌱🤌🤍

منم ۸ هزار و خورده ای شدم و هیچ امیدی هم ندارم

امسال دیگ اگ فرصت مجدد ندن نمیخونم نه حوصلهش رو دارم نه کشش رو

یازدهم ترمیم میکنم و با تراز سیوم میرم روزانه یا فرهنگیان به حالم فرقی نداره دیگ

منم تراز دوازدهمم بده ۷۳۰۰من میگم میدن بازم اما ندادنم کنکور باید درصد بالاتر بزنیم

منم دلم روشنه ولی بازم میترسم نکنه واقا ندن هر چیم بالا بززنی کنکور رو بازمممممممم اون یزی که بخوای نمیشه 40 درصد خیلی زیاده ابجی خیلی زیاد