2777
2789
عنوان

شوهرم برای مادرشوهرم عکس میفرسته

430 بازدید | 30 پست

مثلا بارون میاد عکس میگیره میفرستی .جای تفریحی میریم عکس میگیره میفرسته از خودش . مادر شوهرم مثلا میگه از نوه مم بگیر . الکی محبت می‌کنه جلوی پسرم .ولی وقتی شهرشون رفتم که شوهرم نبود به من کامل بی محلی کردن و کذاشتن رفتن مسافرت ولی با زبونش شوهرم و محبت می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزیه که هست توهم نمیتونی عوضش کنی،باهاش کنار بیا،حرص خوردن باعث افسردگی خودت میشه اونم عین خیالش نیست،برات مهم نباشه محل میذارن یا نمیذارن،بهتر محل نمیذارن راحتی بخدا

قبلا مادرشوهر منم هی تصویری زنگ میزد بعد شوهرم جواب میداد دوربینو میگرفت سمت من یهو لباسم نامناسب بود عصبانی میشدم ..اینقدر بدم میومد ..

خداروشکر از وقتی فیلترشده راحت شدم 😂

کارش درست نیست به شما بی محلی کنه

ولی اینکه شوهرت عکس بفرسته یا مادر شوهرت به شوهرت و پسرتون محبت کنه عجیب نیست

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خانواده شوهر منم همینن.

دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده 

شوهر منم هر جا بریم ویدیو کال میگیره متنفرم از این رفتارش

دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده 

خداروشکر این چیزا برای من مهم نیست حرص الکیم نمیخورم جلوی چشمم شوهرمو میبرن اتاق پچ پچ میکنن اصلا بر ...

جدی ؟ من چطور بیخیال شم . آخه به من خیلی بی احترامی می‌کنه ولی ریز و با سیاست 

پسرس و دوست داره خب ولی شما رو نه دوست داشتن و محبت زوری نیست بیخیال

چطور ی ؟ دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده . چکار کنم مهم نباشه