2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان رند بیمارستان شلوغ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست
والله چه شلوغی باز میترسب برو بیمارستان خصوصی دکترت یا پیش دکتری که میری برای ۱۰ وقت بگیر

بیمارستان خصوصی هستم خواهرشوهرم چند سال پیش روز ولنتاین زایمان کرد یه وضعی بود دوساعت پشت در اتاق عمل نگهش داشته بودن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاریخ تولد خواهر زاده ی من ۱۰/۱۰هست به نظرم بستگی به سلیقه داره خواهر من ۲ یا ۳ روز عقب انداخت باز ر ...

همینجوری تاریخ پر‌ داده دکترم گفت من بچه رو زود برنمیدارم ۳۹ هفته و دوروز میشه ، مشخص نیست شایدم زودتر دنیا بیاد به نهم دهم نرسه اصلا 

راست میگه خب😆

الان با خودم سر یه روز درگیرم چون دکترم گفت چ عجب ده ده نمیندازی یه روز فرقشه گفتم فرقی نداره برامون ولی اومدم خونه هی میگم برم دهم کنم رند شه 🤣🤦🏼

احتمال میدم زودتر بیاد.چون دختر اولمم زود دنیا اومد.کلا از اول بارداری طول سرویکسم پایین بوده

تا قسمت نی نی چی باشه من خودمم میگم اگه قسمتش بود خودش مثل خودم روز رند دنیا میومد ایشالا که به سلامتی زایمان کنی 

به من ۱/۱ تاریخ زایمان زده، والله اونروز کی آخه تو بیمارستانه

کشیک  ها هستن ولی ممکنه شلوغ باشه. منسزارینم روز نیمه شعبان میشد شب قبل ه رفتم پرونده تشکیل بدم دیدم خیلی شلوغه فرداش

به دکترم زنگ زدم همون شب اومد سزارینم کرد. فرداش مطمئن بودم تخت خالی گیرم نمیومد. 

همتا اسم خـودمه♥
بیمارستان خصوصی هستم خواهرشوهرم چند سال پیش روز ولنتاین زایمان کرد یه وضعی بود دوساعت پشت در اتاق عم ...

خوب اولن روز ولنتاین معلومه شلوغه یا روز یلدا دوما این عادیه که تو رو چند ساعت اون تو نگه می‌دارند خواهر من ساعت ۱۰ رفت ۳:۳۰برگشت مامانم میگفت آنقدر گریه کرده بودم فکر کردم چیزی شده در حالی که تا ۳ دو تا آمپول بهش زدن بی حس شه و فلان و بهمان و برای زایمان آمده شه بعد ۳ بردن نیم ساعته آوردن همین

تاریخ تولدم رند؛وقتی رند بودن مد نبود 😍🤪

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
به من ۱/۱ تاریخ زایمان زده، والله اونروز کی آخه تو بیمارستانه

به‌دکترت از الان بگو دیگه فردا پانشه بره مسافرت یکی از دوستای من اینجوری شد دکترش موقع زایمانش رفته بود مسافرت 

کشیک ها هستن ولی ممکنه شلوغ باشه. منسزارینم روز نیمه شعبان میشد شب قبل ه رفتم پرونده تشکیل بدم دیدم ...

به قول اسی تا قسمت چی باشه.

دختر اولم که ۳۲ هفته، یه هویی تشریف اورد.

توکل به خدا، فقط سالم بیان، هر روزی تشریف آوردن ، قدمشون سر چشم

خوب اولن روز ولنتاین معلومه شلوغه یا روز یلدا دوما این عادیه که تو رو چند ساعت اون تو نگه می‌دارند خ ...

کلا پروسه زایمانش که طول کشید ب کنار و کلی اذیت شده بود از طرفی هم کارای اداریش هم چون شلوغ بود طول داده بودن کلی اسیر شده بودن