2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان رند بیمارستان شلوغ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 54 پست
آره خصوصی‌ هستم ولی خواهر شوهرم خصوصی بود روز ولنتاین انقدر اذیت شده بود حالا خودش میگه بنداز دهم رن ...

وااااا چی بگم ولی ۱۰ شلوغ نبود تو بیمارستان خواهرم 

ببین خودت چی میخوای آخه اون تو ولنتاین یه دنیا آورده دا 

روز های عادی ماه رو ول کردن ایشون ولنتاینبه دنیا آوردن اگه دوست داری نترس ۱۰ به دنیا بیار آخه چه شلوغی باید باشه ول کن 

نمیشه دیگه اون موقع چهل هفته رو پر کردم همین تاریخ نهم دهم دی هم میشم ۳۹ هفته دوسه روز دکتر گفت شاید ...

آره سلامت بچه مهمتره

بعدا چه اهمیتی داره تاریخ تولد 

همین که نیمه دومی هس تولدش تو ایام مدرسه س

همکلاسی‌ها میان تولد خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسند ها متفاوته منم هرچی به خواهرم گفتم ۱۱ بشه روز عیسی مسیح گفت من مسیحی ام یا باباش😑😑

نه عزیزم مسابقات بین المللی که رده سنی دارند خیلی مهمه

البته اگه بخوات ورزش حرفه ای انجام بده 

اصلا هم مهم نیس کجا هستین 

خودم باردار بودم موعدم آذر بود 

یکی از مادرهای بچه ها گفت اگه تونستی تا دی نگهش دار 

منم که بچه اولم تو شکمم ایست قلبی کرده بود و دکترای ژنتیک گفت دفعه دیگه 38 هفته بگو ختم بارداری 

بچه رسیده هرچی بمونه نفع که نداره ریسکه

وااااا چی بگم ولی ۱۰ شلوغ نبود تو بیمارستان خواهرم ببین خودت چی میخوای آخه اون تو ولنتاین یه دنیا آو ...

آره مناسبت ها بیشتر شلوغ میشه حالا مشخص نمیشه یهو دیدی شب یلدا دنیا اومد شب یلدا هم ۳۸ هفته و دوروز میشه فک کنم 🤦🏼 ولی امیدوارم دی دنیا بیاد آذر ماهی زیاد داریم یلداهم ک شلوغ میشه من خودم فک میکردم دو دی روز مادر تاریخ بده که دکترم گفت من ۳۹ هفته پر بشه تاریخ میدم ۳۸ هفته و چهار روز بچه نارس هست 

نه عزیزم مسابقات بین المللی که رده سنی دارند خیلی مهمهالبته اگه بخوات ورزش حرفه ای انجام بده اصلا هم ...

چی بگم آخه عزیزم والله زن عموی من یک هفته بچه رو تو شکمش نگه داشت میگفت میخوام رند شه هیچیشم نیست بچهه

زمان قدیم خیلی بوده چون حدودی تاریخ رو می‌دونستن و میزدن ا فردردینولی من خودم متولد اسفند م شناسنامه ...

آره قبلا میزدن سال جدیدولی من طبیعی بود و قرار بود ۳فروردین باش دیکه درد شروع شد و....

چی بگم آخه عزیزم والله زن عموی من یک هفته بچه رو تو شکمش نگه داشت میگفت میخوام رند شه هیچیشم نیست بچ ...

شانسیه

چرا ریسک کرد سر جون بچه ت

9ماه زحمت سختی و درد به‌خاطر چی اخه