2777
2789
عنوان

اگه خوبی بودی میگرفتت

125 بازدید | 18 پست

اصلا نمیتونم هضمش کنم 

گیر کرده تو گلوم 

جز شما هم کسیو نیست باهاش حرف بزنم 

هی با خودم زمزمه اش میکنم 

یه ادم چقدر میتونه ظالم باشه به یه دلشکسته اینجوری بگه 

حرف دیگه ای ندارم فقط همینو میدونستم به شما نگم میترکیدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادما خیلی ظالمن💔

خیلیییی 

بمن چه ینفر زد زیر قول قرارهاش و خیانت کرد 

من باید حرفشو بشنوم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکی از ایرادای خودشو و خانواده شو میکوبیدی توسرش

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کی گفت

خواهر خودم

هرکی گفته گوه خورده 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
خواهر خودم

اهان خواهرت بوده 

مهم نیست دو تا چک میزدی درگوشش موهاشو میکشیدی تا بفهمه چی باید بگه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

تو لایقه بهترینا هستی خودتو کم نبین اینقدر با ارزشی ولی قدر خودتو نمیدونی

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
ریدی بهش دیگه؟! اگه نریدی همین الان برو برین بهش بیا😐

ماجراش اینه از تاپیک قبلیام کپی کردم=

من یه خاستگار داشتم 

مادرش یکم هرز میپرید 

میخواستم خودمو بزنم به نفهمی و ندونستن برم سرخونه زندگیم 

به خانوادم تاکید کردم هیچی نگید 

خواهرم رفته گذاشته کف دست شوهرش اونم گفته عههه زنیکه چطور فلانه 

منم گفتم چرا گفتی 

گفت دوست دارم گفتم غلط کردی به چه حقی تو زندگیم دخالت میکنی 

شروع کرد دری وری گفتن اکسم رو اورد به روم 

خانما بخدا تقصیر من نبود تقصیر اکسم بود 

اون خیانت کرد بهم گفت گمشو اگه خوبی بودی الان سر خونه زندگیت بودی نه با این خانواده خراب 

کلییی هم نفرینم کرد که ان شاءالله عروسیتو به چشم نبینی دختره خراب تو هم برو پیششون.... 

تو لایقه بهترینا هستی خودتو کم نبین اینقدر با ارزشی ولی قدر خودتو نمیدونی

به چه دردی میخورم 

به قول اونا اضافی 

اهان خواهرت بوده مهم نیست دو تا چک میزدی درگوشش موهاشو میکشیدی تا بفهمه چی باید بگه

بزرگتره