2777
2789
عنوان

خانومااا بین منو دوستم اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 59 پست
وقتی جوابمو توگپ سین زده نداده من بازچطور برم باهاش حرف بزنم راجب مراسم

خب از قبل شناخت نسبی‌ای نسبت به دوستتون دارین دیگ . بنظر خودتون ناراحت شدن از اینکه گفتین خبر ندارین یا ممکنه کاری براشون پیش اومده سین زده نتونسته جواب بده ؟

اگ واقعن ناراحت شده بنظر منم قطع ارتباط کن باهاشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نه در موردش دیگه حرف بزن نه کاری کن بذار خودش هرکاری خواست بکنه بهتم در مورد هزینه گفت بکو من ق ...

اخه خودش میگفته پول نداریم و با پرویی تمام ب این یکی گفت شماهزبنه میدین؟🫤اینم سریع گفت اره حالا منم داره شریک میکنه

باشه دگ حرفی نمیزنم اگرم چیزی شد رفتم یچیزی میگیرم دست خالی نباشم

ولی اگر پیام داد بهم راجب جشن‌بگم دگ چرابجای من صحبت میکنی!!

بعدا اگر جشنی شد چیزی راجب این قضیه ب دوستم ک حاملس نگم؟ بگم این بجای من خرف زد و من خوشم‌نیومد

ولی واقعا رو‌میخواد اگر اونم گفت این ک حاملس باید صبرمیکرد ببینه باز کسی چیزی میگ یان ن اینکه بیادخودش بگه

خب از قبل شناخت نسبی‌ای نسبت به دوستتون دارین دیگ . بنظر خودتون ناراحت شدن از اینکه گفتین خبر ندارین ...

ادم مولیه چیزی ب نفعش نباش جواب نمیده انگارندید در صورتی که همه پیامای اون یکیو جواب داد من راجب جشن ازش پرسیدم ج نداد

به اون دوست ك حامله است پيام بدهبگو ما أصلا راجل اين موضوع باهم حرف نزديماز خودش قول داده.منتظر من ن ...

این حتما بهش اصرارکرده😑تازه اونم بهش گف هزینرو پس هودتون میدین این گفت اره🫤🫤

ادم مولیه چیزی ب نفعش نباش جواب نمیده انگارندید در صورتی که همه پیامای اون یکیو جواب داد من راجب جشن ...

تا شب صب کن پس ممکنه جواب بده . بعدشم مث گفته اون خانوم بعدا ی شیرینی میگیری میبری مردم چ توقعی دارن واقعا . بعدشم اگ میخواین دوستانه جشن بگیرین ی کیک بگیرین دیگ تموم اگ دوست دوست باشه با همین چیزای کوچیک دلشون خیلیم شاد میشه . دیگ جشن واقعا زیادیه