2777
2789

ی دوستی دارم عادت داره همش بجای ادم حرف میزنه

این دفعه برگشت بجای خودشومن قول داده ب یکی دیگه ازدوستام ک برای بچش تعیین جنسیت بگیریم🫤🫤🫤من اصلا نگفتم خودش برگشت گفت🫤

اون دوستمم منتظرنمونده ببینه مثلا مابازچیزی میگیم یان اونده گفته قراره سوپرایزم‌کنین🫤🫤🫤الان من واقعا باید چ کنم چطوربرخوردکنم

کارش اصلا درست نیست. تو هم بدون رودربایستی می گفتی چی؟!؟! کی ؟!؟! من که اصلا چیزی نگفتم و در جریانش نیستم!! 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
کارش اصلا درست نیست. تو هم بدون رودربایستی می گفتی چی؟!؟! کی ؟!؟! من که اصلا چیزی نگفتم و در جریانش ...

ی همچین چیزایی گفتم ولی چون اون یکی رفیقمم توگپ هس همونکه حاملس زیاد ادامه ندادم دلم میخواد ایروشو ببرم همش همینکارومیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی همچین چیزایی گفتم ولی چون اون یکی رفیقمم توگپ هس همونکه حاملس زیاد ادامه ندادم دلم میخواد ایروشو ب ...

نه به همون دوستت هم که بارداره همین را می گفتی. 

حالا هم بذار خودش همهٔ کارها و هزینه ها را انجام بده و شما نهایتا یه بخشی از هزینه ها را بهش بده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
ی همچین چیزایی گفتم ولی چون اون یکی رفیقمم توگپ هس همونکه حاملس زیاد ادامه ندادم دلم میخواد ایروشو ب ...

نه به همون دوستت هم که بارداره همین را می گفتی. 

حالا هم بذار خودش همهٔ کارها و هزینه ها را انجام بده و شما نهایتا یه بخشی از هزینه ها را بهش بده. 

همکاری نکن باهاش

اون رفیقم ک حاملس ناراحت نمیش؟ 

اصلا توگروه جواب پیامامونداد 

من چیز بدی گفتم؟ ب رفیقم ک حاملس گفتم ببینم اوضاع مالیم چطوریه بعد دوستم گفت زهرا گفت یکارمیکنه هزینه نگیری🫤گفتم زهرا دقیقا چیکارمیکنی؟ اصلا جواب نداد

چقد صبوری خب بهش بگو چرا از بابت من قول میدی رک و راست والا من خیلی ساده ام و خجالتی ولی اینجور مواق ...

اخه هیچکی دگ جواب نداد من یهو برم اینطوربگم؟ 

منتظرم بیاد جواب بده بهش یچیزی بگم هیچی جواب نداد

ن بابا همکاری نکن بزار کل زحمتا بیفته گردن همونی ک پیشنهادشو داده

من ک دگ راجبش چیزی نمیگم

ولی خیلی لجم گرفت خیلی روداره همش همینکارومیکنه مثلا یبار بجای من ب مهمونم گفت خب نرو خونشون عیبی نداره🫤

دقیقا همین بگو‌ به دوست باردارت بگو‌بدون هماهنگی با من گفته منم فعلا شرایط ندارم اون دوستتم تو گروه حالیش میشه بدون سوال ازت قول نده

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده
ن بابا همکاری نکن بزار کل زحمتا بیفته گردن همونی ک پیشنهادشو داده

ب دوستم ک حاملس توضیح بدم بنظرتون

اونم خب خیلی روداره مثلا اونم اومدگفت باید منتظرمیموند ببینه بازچیزی میگن یان خودش اومدهذمیگ گفته سوپرایزم میکنین