2777
2789
عنوان

خانومااا بین منو دوستم اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 59 پست
اخه خودش میگفته پول نداریم و با پرویی تمام ب این یکی گفت شماهزبنه میدین؟🫤اینم سریع گفت اره حالا منم ...

مگه جشن تعیین جنسیت واجبه که آدم پول نداره محتاج دیگران باشه؟؟!! تو میخوای بزایی !!! خودشو شوهرش میتونن بگیرن نمیتونن برن مثل بقیه سونو بهشون بگه این دوستمم نرمال نیست که همچین درخواستی کرده! نه من باشم به دوست باردار هم توضیح نمیدم خواسته اون غیرمنطقی و انجام ندادن شما منطقی پس توضیحی باقی نمیمونه

تا شب صب کن پس ممکنه جواب بده . بعدشم مث گفته اون خانوم بعدا ی شیرینی میگیری میبری مردم چ توقعی دارن ...

من نمیدونم اصلا اون دوستم منظورش ازسوپرایز چی بوده اصلا🫤

اصلا میگم ب من نگفته

از دوستم ک حاملس پرسیدیم ک میخوای چ کنی گفت میرم پیش دکتر بهم بگه گفتم باش ب اون یکی برگشت هی گیر جشن داد دوستم ک حاملس گفت هزینشم خودتون میدین؟اونم گفت اره😑😑😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حتما بهش اصرارکرده😑تازه اونم بهش گف هزینرو پس هودتون میدین این گفت اره🫤🫤

اصرار كنه چه ربطي داره!

ماهم كلي دوست داريم ، چرا بايد همچين چيري أصلا باشه.

به اون ك از طرفت حرف زده

زنگ بزن.چرا پيام ميدي

بگو براي چي همچين قولي از سمت من دادي؟ 

💕

مگه جشن تعیین جنسیت واجبه که آدم پول نداره محتاج دیگران باشه؟؟!! تو میخوای بزایی !!! خودشو شوهرش میت ...

چ میدونم 

این درخواست نکرد  خب؟این یکی خیلی اصرارکرد ولی اینم با پرویی گفت خودتون هزینه میدین؟🫤🫤خب اینم رومیخواد واقعا بعد بدون اینکه کسی چیزی بگه یاداوری کرد

اصرار كنه چه ربطي داره!ماهم كلي دوست داريم ، چرا بايد همچين چيري أصلا باشه.به اون ك از طرفت حرف زدهز ...

نمیخوام بهش پیام بدم تاببینم عکس العمل خودش چیه بعد میام میگم بهتون اینجا🫤اخه بدم میاد پیام میده توگپ وای جواب پیام منو نداده

من نمیدونم اصلا اون دوستم منظورش ازسوپرایز چی بوده اصلا🫤اصلا میگم ب من نگفتهاز دوستم ک حاملس پرسیدی ...

والا نمیدونم . ب اون دوستت ک قول دادع میخوای زنگ بزن ازش بپرس ببین کلا چی در نظر داره بهشم حتما بگو ک چرا داشتی از طرف منم نظر میدادی . ممکنه پس فردا ببینی نهایت ی کیک گرفته معمولا کیک میگیرن 

این دوستم برام مهم نیس کلا بیشوره اونکه حاملس چی؟

شاید اون دوست حامله‌تم خواسته فقط بدونه . چون تعیین جنسیتو دوستا میرن جواب سونو رو میگیرن وگرنه دیگ طرف بدونه بچش چیه جشن نمیخواد ک 

شاید اون دوست حامله‌تم خواسته فقط بدونه . چون تعیین جنسیتو دوستا میرن جواب سونو رو میگیرن وگرنه دیگ ...

نه🫤برگشته گفته فاانی گفت سوپرایز منم گفتم ببینم پول دستم هس یان گفتش خب کن هزینه تر🫤🫤🫤

والا نمیدونم . ب اون دوستت ک قول دادع میخوای زنگ بزن ازش بپرس ببین کلا چی در نظر داره بهشم حتما بگو ...

خب جوابمونداده من چ زنگی بزنم ؟ کارزشتدمیکنه من تماس بگیرم باز بااینکه پیام دادم ج هم نداده