2777
2789
عنوان

چند وقته رابطه داشتیم اما منجر به حاملگی نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 2967 بازدید | 162 پست

نمیدونم الان چی بگم؟

ناراحتی تو مجردی چرا باردار نشدی؟

یا نه ترسیدی نکنه بارداری؟

یا چی؟

ولی اینکه باردار نشدی ممکنه مشکلی داشته باشین شما یا اون اقا

و دکتر برین بگین چرا باردار نمیشین براتون سونو و ازمایش مینویسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چند سری رابطه داشتم بدون جلوگیری بعد طبیعتا رابطه بدون جلوگیری باید منجر به حاملگی بشه دیگه اما این ...

خب شاید اون شرایط برات بوجود نیومده نگران نباش

به نظرم برو پیش متخصص زنان

نیازی هم به توضیح نیست که متاهلی یا مجرد

بگو چند وقته تو اقدامم اما نمیدونم به چه دلیل باردار نشدم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

مگه دکتر میپرسه که مجردی یا متاهل؟

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ای مارکبری  بزنه به آلت های بی قرارتون

بزار اینجوری بگم که متوجه بشید الان سوال من اینکه من برم دکتر بهش بگم یه چکاپ انجام بده که خیالم راح ...

اون ب مجرد و متاهل بودنت کاری نداره.فقط اگه بکارت نداری سونو داخلی و معاینه برات انجام میده .اگرم بکارت داری سونو شکمی ...دیگه براش مهم نیست ک شوهر داری یا ن

والا هورمون که میتونی چک کنی یا تنبلی تخمدان که با سونو معلوم میشه ولی حتما برای تخمک هم ازمایش هایی ...

نگران شدم عزیزم 

چون همسرم این مسئله خیلی براش مهمه 

میخوام بدونم اگر مشکلی هست از همین الان به فکر درمانش باشم