2777
2789

چیکار کنممم

مثلااا هرکار بخام بکنممم ک یکم حالم بهتر شه همینطوری میره تو قیافه زندگیم رو جهنم میکنه ولی وقتی میشینم توخونه مبگه میخندمثلا با یکی از همکلاسی هام چت میکنم یکم حالم خوبه میفهمم اره میخاد بحث راه بندازه یا کلااااا بیمحلی میکنه بمن 

واقا چرا

۲۴ سالمه

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

آره .. مثلا میگه یه کاری پیدا کن کار پیدا میکنم کم حرف میشه بهونه میگیره

میگه سحرخیزی خوبه ولی صبح یه صدای کوچیک بیاد تا دوساعت عصبیه

میگه برو بیرون چرا همه اش تو خونه ای دم رفتن یجوری نگاه میکنه حرف میزنه انگار ناراحته

یکی هم بود تو خوابگاه همین رو میگفت که وقتی برمیگرده داستانش اینه تو خونه ، همیشه خودتو بزن به مریضیو دلدردو سرماخوردگیو زمین خوردنو .. ، راه حلش این بود که همیشه مظلونمایی کنه چاره ای نمونده بود براش، الان که یادم افتاد باز قفل کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره .. مثلا میگه یه کاری پیدا کن کار پیدا میکنم کم حرف میشه بهونه میگیرهمیگه سحرخیزی خوبه ولی صبح یه ...

خیلی بده واقعا 

افسردگی گرفتم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲