2777
2789
عنوان

چند وقته رابطه داشتیم اما منجر به حاملگی نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 3049 بازدید | 162 پست
منظورم از مجرد یعنی تو شناسنامه عقد رسمی نکردیم در غیر این صورت که نامزد رسمی هستیم با یه صیغه محرم ...

چرا با اینجور سوال پرسیدن ذهن همه رو منحرف کردی، از اول میگفتی نامزدم، رابطه داشتم باردار نشدم........ 

چرا نوشتی مجردم، نکنه فرق بین مجرد و متاهل رو نمیدونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه با این وضعی که تو داری هیچکس نمیاد بگیرتت. پس نمیخاد نگران چیزی باشی. خیلی برات متاسفم

میگیرنش

روشنفکر زیاده

خاک عالم برسرشون کنن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دیگه با این وضعی که تو داری هیچکس نمیاد بگیرتت. پس نمیخاد نگران چیزی باشی. خیلی برات متاسفم

میگیرنش

روشنفکر زیاده

خاک عالم برسرشون کنن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

هفت جد و آبادات اسکله چون اونایی که شما میشناسی و ازشون خبر داری گلم هرزه ان هر دم با یکی رابطه دارن ...

والا ببخشیددور من از این موارد نیست من توی سایت دیدم شماهم قصدت فقط جنجاله وگرنه اول تاپیک خودت رو متهم نمیکردی و میگفتی صیغم

عزیزم اینکه مجردی ربطی به پزشک نداره.

نیازی هم به نگرانی نیست چون اینطوری نیست که حتما باید بعد از چند بار رابطه باردار شد وگرنه مشکلی هست.

کسایی که اقدام به بارداری می کنن خیلی نکات رو رعایت می کنن.

حرف کسایی که قضاوت و نفرین کردن هم برات بی اهمیت باشه چون اونها اگر خدا پرست بودن این حرفا رو نمیزدن.

بسپارشون به خدا اون خودش جواب اعمال و قلب سیاهشون رو میده.

دیگه هم به کسی حتی تو همین سایت راجع به زندگی خصوصیت نگو چون همه‌ی آدمها اونقدر فرهنگشون بالا نیست که متوجه بشن نباید راجع به زندگی خصوصی دیگران نظر بدن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ممنونم عزیزم ❤️🌹

شما برید دکتر اصلا نمی پرسه که شما متاهل هستید یا نه 

فقط بگید براتون سونو با آزمایش بنویسه همین گلم

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔