2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 128 پست
اگه امسال تا پارسال کنکور دارین اوکیه اگه نه پس اطلاعات ککافی نداریندرضمن کنکوری دادن داریم تا کنکور ...

گفت قبلا هم خواهرش برای دوساعت رفتنم این اداهارو داشته پس دفعه اولش نیست. 

بابا خب باشهاگه اینطوری باشه که تا سه سال نباید هیچکس در اون خونه رو باز کنهمن با استارتر موافقم چون ...

دقیقا کاملا موافقم

اصلا امکان نداره ک کسی سه سال نیاد

من فقط خرفم اینه میتونن از بچه کنکوری بپرسن زمانی ک تایمش خالی تره برن چه اشکال داره شرایط اونم درنظر بگیرن

واقعا اگرم قبول نشی خدا میدونه چ فشاری سرت میارن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی کسی که اتاق داره هم اگر کسی بیاد یعنی حواسش پرت میشه؟ 

اگر اینجوریه این یعنی انگیزه و اراده ی خوبی نداره 

و فقط دنبال فرافکنیه که تقصیر رو بنداز گردن مهمون 

وگرنه که ادم میاد یه سلام میده و بعد درو قفل میکنه میره اتاقش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ماشالله ادب دیگ همه میدونن آدم کنکوری چقدر  وقت پرتی داره به خصوص که دهم یازدهم باشه آدمیم ک میخواد شب و روزش بشه درس سایت بارداری براش مناسب نیست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
منم اغلب صحبت هارو خوندم اول که خواهرشون ۱۶ ساله بودن و کنکور ندارن احتمالا فقط امتحان نهایی داشته ب ...

اگه بخواد نتیجه بگیره باید از دهم شروع کنه و هر هفته که خوب نخونه ۱۰۰ تا رفته رو رتبه کنکورش

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

نگفتم درس نخوندی گفتم زیاد درسخون نبودی و این اصلا توهین نیست،طبق نظرات خودت حدس زدم زیاد حساس نبودی ...

و همینا هم در نهایت می.ری.نن

یکیش همین فامیل خودمون 

از دندانپزشکی افتاد مامایی دارقوزآباد

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

در کل چ طرف درس بخونه نخونه الان دیگ هرکس خانواده و حریم شخصی داره درس نیس مزاحمت . میبینی ادم مجرده و اصلا درسی هم نداره خواهرش چن روز زیاد باشه اعصابش داغون میشه حالا ب دور از درس . باید رعایت شه . خب نمیگیم نرو خونه مادرتون برو در حد . اتراق نکن خب 

دقیقا کاملا موافقماصلا امکان نداره ک کسی سه سال نیادمن فقط خرفم اینه میتونن از بچه کنکوری بپرسن زمان ...

بیچاره من که نمیتونستم چیزی بگم وگرنه مامانم تا ۱ ماه قهر بود و خونمون جنگ و دعوا

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

همه ک مثل هم نیستن من احساس میکنم همه تو این تاپیک از غرض و حسادت حرف می‌زننمن والا سال کنکورم ن تول ...

این انتخاب خودتونه ولی الان من قصد دارم برای ارشد بخونم. بعد به خواهرم بگم چون من کنکور دارم تو نیا خونه!!! یعنی چی اخه اینجا خونه اونم هست 

عزیزم وقتی دختر مجرد اونجا حضور داره جزو خانواده محسوب میشنهمون قدری ک پدر مادر تصمیم میگیرن دخترم ن ...

بازم دلیل نمیشه

دختر خونه پریود بشه pms بشه یا ...

مادر و پدر که مجبور نیستن 

در هر صورت خونه ای که بزرگتر داشته باشه این شکلی نیست

مشورت میکنن با بچه اما تعیین تکلیف نه

این انتخاب خودتونه ولی الان من قصد دارم برای ارشد بخونم. بعد به خواهرم بگم چون من کنکور دارم تو نیا ...

اتفاقا من دارم برا ارشد میخونم و میدونم چه قد سخته من دانشگاه میرم سر کار میرم خسته کوفته میام ک درس بخونم خواهرام با بچه هاشون ریختن اینجا 

بعد بگی درس میخونم زورشون میگره ک چرا درس بخونی