2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 128 پست
عزیزم مث اینکه واقعا از کنکور خبر ندارینالان جوری شده ک تو از نهم کنکور داریمتوجه ام اون خانم جایی ب ...

خبردارم... که دروس اون سالها و کنکور و ارتباطشون به هم رو 

اما به قول معروف کسی که بخاد بخونه میخونه. و با دو روز رفت وامد خواهرش عمرا مشکلی پیش بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشالله ادب دیگ همه میدونن آدم کنکوری چقدر وقت پرتی داره به خصوص که دهم یازدهم باشه آدمیم ک میخواد ...

همین استارتر بگو اینقدر بیکار بودی رفتی کل تاپیکا را خوندی در راستای اونا هم تاپیک میزنی بعد به خاطر شما که اینجوری داری تو سایت وقت گذرونی میکنید مهمون نیاد که میخواین شاخ غول بشکنید 

😄خودم متاهلم ولی متاهل ها فکر میکنن امتیاز ویژه ای دارن

نه امتیاز ویژه ندارن اتفاقا وقتی یه متاهل میره همچین خونه ای باید بیشتر حواسش به بچش باشه که حداقل اون کنکوری رو اذیت نکنه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

ماشالله ادب دیگ همه میدونن آدم کنکوری چقدر وقت پرتی داره به خصوص که دهم یازدهم باشه آدمیم ک میخواد ...

بخدا همینه ، یه کنکوری هرچقدم درست بخونه بازم وقت مرده داره

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

خواهرم با بچه کوچیک دوران کنکورم میومد یه هفته میموند واقعا عذاب میکشیدم بچه شب تا صبح گریه میکرد صبح تا شبم جیغ جیغ 

من الان دانشجو ام سه ماهه خونه نرفتم خوابگاهم بخوام برم به مامانم میگم اگه فلانی میاد من نمیام وقتی رفت بگو بیام 

با اینکه دوران مجردیش عاشق خواهرم بودم الان بخاطر بی درکیشون حالم از شوهر و بچه و خودش به هم میخوره

لایکم کنید من لایک دوست دارم  
اسی کسی که اتاق داره هم اگر کسی بیاد یعنی حواسش پرت میشه؟ اگر اینجوریه این یعنی انگیزه و اراده ی خوب ...

در اتاق که عایق صدا نیست! منم خواهر زاده سه ساله داشتم حتی اگه با زور گریه نخاد بیاد اتاقت اینقدر جیغ جیغ میکنه با سر و صدا بازی میکنه که هیچکاری نمیتونی انجام بدی تو اون سر و صدا

به خدی که من متنفر شدم از خواهرم و بچش

بچه مجرد سهمش از خونه پدری خیلی بیشتره اون متاهل خودش خونه داره جا داره ولی ما مجردا چیکار کنیم؟ کجا رو داریم بریم بمونیم؟ فقط باید مزاحمت هارو تحمل کنیم تا یکی دیگه حوصلش سر نره! 

ازدواج کردی خودت اره دختر اون خونه ای ولی شوهر و بچه هات نه! خودت تنها اگه اومدی حق داری ولی وقتی باید بچه داری کنیم و سر و صداشو تحمل کنیم و جلو شوهرت حجاب بگیریم نیا زیاد بمون و اتراق کن مزاحمی!