2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟من پلکام افتادن خیلی رو مخمه تو عکس بد میافتم چهرم بی حال و خستش چ کنممم

ببینم عکستو

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

تجسم کن دیگه نمیتونم بزارم😅ی ذره افتاده است،درشتن،انگار بی حال و خسته نشونم میدهدر کل پیشنهادت چیه؟

نکنی

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

چرا؟من پلکام افتادن خیلی رو مخمه تو عکس بد میافتم چهرم بی حال و خستش چ کنممم

باید اول بدونی ب بلفا یا لیفت نیاز داری

چون شاید ب بلفا نیاز نداشته باشی انجام بدی

دیگ‌ نتونی کامل چشماتو ببندی

و لیفت شقیقه هم میگن برا سنای بالای چهل اینا مناسبه

من خواستم انجام بدم دکتره ۷۰میگرفت فهمیدسنم کمه قبول نکرد عمل کنم گفت هزارتا خطری داره

بلفا خیلیا دیدم انجام دادن نتیجه خوبی داشته

لیفت هم برا خودم تحقیق کردم الان 36 سالمه، در آینده انجام بدم... یجا گفتن به مرور افتاده میشه پوست چون بیشتر از توانش کشیده میشه و... دقیق یادم نیس دلایلش چی بود ولی گفت در آینده نتیجه خوبی نداره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
باید اول بدونی ب بلفا یا لیفت نیاز داریچون شاید ب بلفا نیاز نداشته باشی انجام بدی دیگ‌ نتونی کامل چش ...

پس اینطور که نه لیفت شقیقه برام خوبه نه بلفارو 

۱۹ سالمه

نمیدونم‌چیکار کنم اذیتم خیلی 😕😕

ببین تو دوربین سلفی خوبم دوربین عقب چشام انقدر بد میشه 

بلفا خیلیا دیدم انجام دادن نتیجه خوبی داشتهلیفت هم برا خودم تحقیق کردم الان 36 سالمه، در آینده انجام ...

اره بیشتر عملا درآینده خودشون نشون میدن

پس اینطور که نه لیفت شقیقه برام خوبه نه بلفارو 

۱۹ سالمه

نمیدونم‌چیکار کنم اذیتم خیلی 😕😕

ببین تو دوربین سلفی خوبم دوربین عقب چشام انقدر بد میشه