2777
2789
عنوان

برای روز مادر 1 میلیون پول کمیع

180 بازدید | 18 پست

خواهرم میگه چادر بخریم ؛؛؛ واییی شوهرم همیشه ت این جور مناسب ها دستش خالیه تولد روز مادر ... از آلن استرس دارم اولین سالیه ک بعد عروسیم دارم براش کادو میخرم نمی‌دونم واقعا چ مبلغی و چ حرکتی درسته راهنماییم کنید مادر شوهرممممم ک دهن سرویس از ۱۰ روز قبل مغز مارو تیلیتتت می‌کنه ک ار عععع فلان موقع روز مادره منم از خرصم برگشتم گفتم آره ب مامانم بدهکاریم اون روز باید یدهیمون بدیم حتما 

ن یک ملیون خیلی خوبه 

کی هست روز مادر

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر ،مادره مادرشما عزيزه مادرهمسرتونم براش عزيزه چطور شما خواهرت ميگه اون بنده خدا گفتنش ميشه تليت ...

راستش مامان من تا بحال تو این جور مناسب ها دهن وا نمیکنه ب من فلان چیز و بخرید یا پول بدید چون امقذ فهم. و شعور داره ک با خودش بگه شاید ظرف دستش خالیه مادر شوهرم از ۱ ماه قبل انقد میگه میگه ک از شانس ما هم همیشه اون روز دستمون خالی میشه خاهرمممم گفته چون خودم باهاش مشورت کردم 

راستش مامان من تا بحال تو این جور مناسب ها دهن وا نمیکنه ب من فلان چیز و بخرید یا پول بدید چون امقذ ...

خب گفتنش زشته اما شايد از دوقه ولي تعيين كنه چي بديد واقعا بده 

متاسفانه مادرهمسر منم اين ويژگيو داره