2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 128 پست
والا ماهم کنکور دادیم و درسامونو خوندیم ولی برا خواهر برادرامون تعیین تکلیف نکردیم!!! بعدم استارتر گ ...

اگه امسال تا پارسال کنکور دارین اوکیه اگه نه پس اطلاعات ککافی ندارین

درضمن کنکوری دادن داریم تا کنکور دارن

یکی سفید میده یکی سه سال شب روزش پاش میزاره و کنکور میده

بعدشم عروسی ک هرروز نیس نهایتا سالی یکبار باشه پس نرماله ک بخواد دلش باد بزنه

ولی اینکه بخواد خواهرش با بچه دوروز بمونه واقعا عذابه

مخصوصا وقتی فاصله خونشون پنج دقیقه اس

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم هردوتا خواهرا خودخواه بودن توی اون تاپیک 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
میدونی هم بچه ی اون خیلی درسخونه هم بچه ی من ،هر دوشون مدارس خاص میرن و ما هم پشتشونیم ،واقعا میبینی ...

بهترین کار رو میکنید موفق باشن

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

گفت دوروز برم درست اما قبلش گفته بود سرهم چهار ساعتم نموندم و خواهرش ادا درآورده. والا همین خانم مثل ...

همه ک مثل هم نیستن 

من احساس میکنم همه تو این تاپیک از غرض و حسادت حرف می‌زنن

من والا سال کنکورم ن تولد رفتم ن جایی 

حرف زدنت نشون میده شخصیتت رو

بیشتر بگو انگار دلت از من پره 

سر هیچی داری بهم میپری ، عیب نداره خودتو خالی کن

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

آدمی که ازدواج میکنه باید قبول کنه زندگیش جدا شده و نباید آرامش بقیه رو بهم بزنه.من خودم نیم ساعت بی ...

آفرین. منم همینطور .میدونم زندگی همین جوریش سخت هست سخت تر نکنم واسشون .خیلی دوست دارن زیاد برم ولی

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

اره دیگه نه اینجوره زیاد اومدن و سو استفاده کردن درسته و نه اونجوری که نذارن طرف هفته ای یه بار در ح ...

هفته ای چند ساعت بیاد بشینه خوبه ولی خدایی ناهار و شام سخته 

ب جا اینکه مامان پیرشون دعوت کنن خونشون میرن تا اون براشون،غدا ددست کنه

منم اغلب صحبت هارو خوندم اول که خواهرشون ۱۶ ساله بودن و کنکور ندارن احتمالا فقط امتحان نهایی داشته باشه که برای اونم ۲۴ ساعت لازم نیست درس بخونه ۹۹ درصد هم از سال دهم شروع نمیکنن برای کنکور این خانم هم میگفت توی سه ماه سه چهار بار رفته قرار نیست سه سال تمام قید چهاربار رفت و آمد به خونه پدرشو بزنه وظیفشه رعایت کنه ولی خواهرشم در این حد حق نداره ضمن اینکه بعید میدونم اصلا موضوع درس باشه به نظر خواهرش نسبت به این دچار نوعی حسادت شده چون اینطوری که میگه همه جا میره واسه مهمونی و عروسی و مجلس ختم به فکر سال کنکور نیست خواهرش میاد خونشون به فکر کنکوره 

کاملا موافقم چون منم کنکوریم و خواهرم از راه دور ک میاد یه هفته میمونه و من تو این یه هفته کل ساعت مطالعه م ۱۰ ساعتم نمیشه 

و واقعن اذیت میشم من نمتونم به آبجیم چیزی بگم چون راه دوره و بعد چند ماه مباد اما اون خانوم نزدیک مادرش و ضروری نبست رفت و آمد زیاد 

میتونن خونه خودشون یا بیرون قرار بزارن و هم و ببینن

عزیزم یاد بگیر وقتی کم میاری به طرف توهین نکنی ، یعنی چی درس نخوندی؟ من دانشگاه بهترین رشته قبول شدم ...

نگفتم درس نخوندی گفتم زیاد درسخون نبودی و این اصلا توهین نیست،طبق نظرات خودت حدس زدم زیاد حساس نبودی ،چون اونایی که دنبال قبولی تو رشته های خیلی خوبن از چند سال قبل کنکور جدی درس میخونن 

هررزو هرروز که امتحان ندارن!!! یه روز کامل نخونه درس چی میشه مگههه!! نه ماه وقت داره این لوس بازیا چ ...

من یه دهه شصتی هستم ولی الان خواهر کنکوری داشتم حتما رعایت میکردم 

میگفتم مامانم بیاد خونم 

یا صبح که مدرسه هست میرفتم خونه مامانم