2777
2789

@گویلر_اولدوزی    

@پیتزایونیکورنی    

@saraghazanfari    

@عکوری_پکوری_سابق    

بچهاا میاین تاپیک اخرم

با اجازه کتی جون

بیاین اگه تلگرام دارین🫠

بابا کانالم خییلی خوبه🥹😂✌🏻

سرگرم میشینااا

حالا از من گفتن بود،😂🤌🏻

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش به حال اونایی که ازدواج کردن

تنهایی تو مجردی خیلی بهتر از تنهایی تو متاهلیه

سن کم ازدواج کردن یعنی چی؟

بفکر پیشرفت حال خوب و ترقی خودمون باشیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزممم🥲😂منم نامزدم برام عروسک میخره🤣

منم تو رابطم

ولی ازدواج ایشالا ۶ـ۷ سال موندهههه هنوز😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من یک ساعت پیش دو قسمت از لاکپشت های نینجا رو دیدم

تو پخته تری

من متو مت میبینم🤣🤣🤣🤣

منم 19 ام مجردم و قصد ازدواج دارم ولی خواستگار خوب ندارم

باز تو خواستگار خوب نداری 

من اصلا نمیدونم چیه چجوریه هیچی به هیچی 

البته قصد شو ندارم الان فعلا ولی خب بازم باید خواستگار باشه نه ؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من متولد ۷۰هنوز مجرد

منم ۷۹ مجرد

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

باز تو خواستگار خوب نداری من اصلا نمیدونم چیه چجوریه هیچی به هیچی البته قصد شو ندارم الان فعلا ولی خ ...

والا منم نداشتم تعداد خیلی انگشت شمار که اصلا بهم نمیومدیم هیجوره همشونم سن بالا!!