2777
2789

سایتی چیزی داره؟ اینترنت میزنم یکی از فامیلامونو میاره بالا که هیچی سرش نمیشه و مشاوره میده ب ملت چطوری ی روانشناس خوب گیر بیارم?

بنویس بهترین روانشناس حوزه فردی قم 

بعد نظرات رو بخون 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین متاسفانه روانشناس اینجوریه که حتی اگه خیلی هم خوب باشه و بهترین باشه ممکنه بری و خوشت نیاد و نتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. یعنی واقعا فرد به فرد فرق میکنه

ولی مثلا اگه بتونی از کسی که قبلا رفته پیش کسی و راضیه بپرسی

یا اینکه نظرات سایتها رو بخونی

گوگل مرکز مشاوره های شهرتونو بزن.

بعد یکی یکی پیجاشونو سرچ کن لیست روانشناس هاشونو گذاشتن هر کلینیک تو هایلایت و پستا.

یا اگه پیج ندارن خودت حضوری برو سر بزن درمورد مشاوراشون بپرس.

سایت پزشک خوب هم جستجو کن.

تلخ ولی عمیق..
ببین متاسفانه روانشناس اینجوریه که حتی اگه خیلی هم خوب باشه و بهترین باشه ممکنه بری و خوشت نیاد و نت ...

راس میگی...به اینجاش فک نکرده بودم...میخاستم برم اعصابم خوب شه الان هون پیدا کردنشم انگار اعصاب میخاد

چرا قم؟😐🤔

مثال گفتم . شهر خودمو گفتم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اها فک کردم اسم سایت‌شه یا هم مثلا اونجا همه مشاورا ثبت شدن ...

نه هر شهری بزنی میاد . سایت پزشک خوب رو هم میتونی چک کنی برا شهرت