2777
2789
عنوان

روز زن برم خونه ی پدرم یا خونه ی خودم بمونم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من که سال قبل برا مادرش چهل تومن طلا خرید گفتم روز زنه امروز گفت روز مادره نه روز زن 🥲

برا تو هیچی هیچی؟ شوهر منم همینکارو کرد دیگه ده میلیون انگشتر خرید براش میگفت با داداشم شریکی خریدم الکی.

برا منم یه شال ارزون بدرنگ با ادکلن😂

بازم یه چی گرفتی برا من تو مناسبت‌ها دستش خالیه و اغلب آخر ماهه اونوقت یهو میده بی مناسبت معلوم نیس ...

اخه چه فایده کادویی بوده اصلا دلم نمیخواست . ۶ ساله باهمیم یبار سال اول ازدواج یبار امسال که تولدم ماه پیش بود فراموش کرد. .

پارسال روز زن نگرفت امسالم نمیگیره وضع مالیمون خرابه  میدونی موقع هایی که داشت هم نمیگرفت فکرشو‌بکن عقد کردیم دوماه لد عقد تولد من بود برام شلوار خونگی خریده بود اخه سال اول 😞

برا تو هیچی هیچی؟ شوهر منم همینکارو کرد دیگه ده میلیون انگشتر خرید براش میگفت با داداشم شریکی خریدم ...

یه چیزیم هست شما که هنوزبچه ندارین  مادر نشدین 

کلا از قدیم کادو رو بیشتر برای مادرهای تو سن مادرشوهرت میخریدن جدیدا همگانی شده

برا تو هیچی هیچی؟ شوهر منم همینکارو کرد دیگه ده میلیون انگشتر خرید براش میگفت با داداشم شریکی خریدم ...

میگم که من کلا از بعد ازدواجمون تا امروز یه دونه کادو نگرفتم ازش تو بگو پوست پیاز بزاره تو پلاستیک بیاره 

من کلا کادو نگرفتم تا حالا حتی یه دونه تا برسه سبک و سنگین بودنش

تو دردت یکیه میگی نگرفتم ما گرفتیم سال اول ازدواج برا من کادو سلوار خونگی خریده  بود ملت برا زن عقدیشون سال اول طلا میخرن این اینجور😞

نه بابا گفتم چرا اینجوری کردی گفت به تو چه از پول خودش خریدم.چون با پدرش کار میکرد و شریک بود میگفت ...

ای دغل کار

یاد خاطره ای از دوران ابتدای ازدواجمون افتادم 

روز مادر بود 

اون برنامه ای نداشت 

من شاغل بودم گفتم میخوام برا اولین سال که از مامانم جدا شدم براش یه تیکه طلا بخرم

برا مامانت تاپ ش ورت ست خونگی 

آقا بهش برخورد چرا برا مامان خودت طلا برا مامان من لباس

گفتم لطفم بود حالا که این قدر متوقع و طلبکاری هیچی براش نمیخرم 

دیگه عاقل شد 

چرا الان سالمه؟از وسط دونصفش نکردی؟

دعوا زیاد داشتیم دیگه اگ بدونی با چه نقشه هایی اون طلارو خریده بود😐از شال من برا مادرش گرفته بود میگفت واسه ننم شال گرفتم بعد دیدم عکس سینی انگشتر تو گوشیشه واسه طلافروش اشناهم ده میلیون همون روز پول زده