2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلییی خوش هیکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 217 پست
شلوار تنگ نپوشبگ بپوش بیفته رو کفشبلند تر نشون میده

الان تولد بود با کراپ کوتاه پوشیدم خیلی خوش گل شده بود البته نصف زیبایی اش فک کنم به هاطر کفش پاشنه بلندش بود 

اگ کفش نداشتم پایین تنه ام به حای خوش هیکل بودن 

چاق محسوب میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها  توباشگاه ی دختری بود قدش ۱۵۲ ولی واقعاخوش اندام بود حتی از بعضی خانمای قدبلندهم خوش هیکل تربود

پایین تنش پر بود کمرش باریک بود. هرچیم میپوشید بهش میومد خوش هیکلی ربط به قد بلندی وکوتاهی نداره 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
پایین تنها اش حتما خوبه بعد اینکه شایدم هیکل ساعت شنیع

هیکل ساعت شنی ینی داشتن سینه و باسن خوش فرم و کمر باریک

دقیقا شبیه خود ساعت شنی

یکیش نباشه دیگه ساعت شنی نمیشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
۴۳ولی اصلا دوست ندارم چاق تر شم چون پایین تنم دیگ زیادی چاق میشه بدم میام خیلی مراقبم وزنم نره بالا

۴۳ که چوب خشکه

یعنی لاغر نیستی؟عجیبه 

جون من ۵۵ هستم خیلی لاغرم

تفاوت قد :کوتاهی و قد بلندی 

چاقیو لاغری 

پوست سفید و سبزه 

همه ی اینا با وجود اون یکی معنا پیدا می کنن 

اینجا کارخانه ی شبیه ساز زیبایی نیست که همه بالای ۱۶۰ پوست سفید موی بلند دماغ سر بالا باشند 

هرکسی در نوع خودش زیباست 

و مهم اینکه که از چشم کراشتون زیبا به نظر برسید 

انقدر بهم خورده نگیریمممم

اره واقعا از دوران مدرسه همین قدی ام 😬😂زودم پریود شدم اخه و مامان بابام هم کوتاهن

عزیزممم چه بانمک 🥹

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بیشتراینا ک پایین تنه اشون پره سینه ندارن . و خب شما قدتم کوتاهه بخاطرهمین پایین تنه ات پرترع

واقعا ؟ از چه نظر میگین اینایی ک پایین تنه اشون پرو بالا تنه ندارن 

خیلی بده یعنی ؟ مثلا ببین امروز خیلییی خوش کهیکل شده بودم تو تولد شلوار تنگگگ پوشیده بودم قشنک بدنم توش افتاده بپد با کراپ کوتاه 

با کفش پاشنه بلند پوشیدم خیلی هخوش هیکل بودم 

ولی میدونم اگ کفشمو در می اوردم پایین تنه ام به حای خوش هیکل یکم به چاقی میزدد

اره واقعا از دوران مدرسه همین قدی ام 😬😂زودم پریود شدم اخه و مامان بابام هم کوتاهن

چه قدر صادق و باحالی...بنظرم اخلاقت اژ هیکلت زیباتر و جذابتره..خیلی خوبه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....