2777
2789

تهران یخ زدیم 🥶🥶🥶

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخواستم این تاپیکو بزنم حال نداشتم😁

ممنون از همتت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خواهر میرم بیرون یخ میزنم سرویس مون بیرونه بچه هام همش مریضن بدم میاد از هرچی هوای سرده حیف نکرده هو ...

برقم قطع باشه

چه شود🥵

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خواهر میرم بیرون یخ میزنم سرویس مون بیرونه بچه هام همش مریضن بدم میاد از هرچی هوای سرده حیف نکرده هو ...

از تابستون و عرق ریختنش متنفرم 

ما تپلا  ساخته شدیم برا زمستون 

من عاشق هوای سرد وبارونی  وبرفی هستم 

از آفتاب بدم میاد

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
منم دوست دارم زمستون رو ،،دمای شهر من هشت درجه

دمای رشت این اواخر به یک درجه رسید😁😁😁😁

دمای امام زاده ابراهیم ی روستایی که زیاد بهش رفت و آمد دارمم و بالای کوهه ام به منفی سه درجه رسید😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂