2777
2789
عنوان

روز زن برم خونه ی پدرم یا خونه ی خودم بمونم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه چه فایده کادویی بوده اصلا دلم نمیخواست . ۶ ساله باهمیم یبار سال اول ازدواج یبار امسال که تولدم م ...

من که الحمدالله از قبل خانواده سیاسش

چی به هیچی 

بعدا کم کم خودم یه چیزهایی یادش دادم 

۹۰درصد مادراهای قدیمی سم خالصن اغلب هم پسر رو جتی شوهرشون میبینن بخدا پسر من بزرگ شه همچین کاری کنه ...

قدیمی نیست مادرشوهر من هنوز پنجاه سالش نشده ولی از صدتا مادرشوهر قدیمی بدتره

تو دردت یکیه میگی نگرفتم ما گرفتیم سال اول ازدواج برا من کادو سلوار خونگی خریده بود ملت برا زن عقدی ...

تنها نیستی منم روز زن بود نگرفت هیچی برام بنظرم ما باید به خودمون اهمیت بدیم وقتی اهمیت بدیم و توقع نداشته باشیم بهتره کمتر اذیت میشیم شوهرمون هم میفهمه البته اگر بفهمه...

تنها نیستی منم روز زن بود نگرفت هیچی برام بنظرم ما باید به خودمون اهمیت بدیم وقتی اهمیت بدیم و توقع ...

نفهمه نمیفهمه من انقد تیکه کنایه میزنم رک میگم ولی همون اشو همون کاسه هست اخرش

قدیمی نیست مادرشوهر من هنوز پنجاه سالش نشده ولی از صدتا مادرشوهر قدیمی بدتره

من بودم برای شوهرم بسوزه میگفتم مثلا داداشم برای مادرم روز مادر انگشتر بیست میلیونی گرفت تازه برای زنش یه نیم ست خدا نگهش داره میفهمه که روز زن و روز مادر یکیه

دعوا زیاد داشتیم دیگه اگ بدونی با چه نقشه هایی اون طلارو خریده بود😐از شال من برا مادرش گرفته بود می ...

خداروشکر وضع شوهرم در حدی نیست ک واسه من طلا بخره چ برسه واسخ مادرش وگرنه همش دعوا داشتیم

.......
دعوا زیاد داشتیم دیگه اگ بدونی با چه نقشه هایی اون طلارو خریده بود😐از شال من برا مادرش گرفته بود می ...

گیساشو میکندی میفرستادیش خونه مادرش روز مادر تا چندین ماه پیشش باشه جبران بکنه ننش براش