2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق هوای سردم الان حس یه خرس قطبی رو دارم که در لایه های چربی بدنش داره کیف می کنه

خواهر میرم بیرون یخ میزنم سرویس مون بیرونه بچه هام همش مریضن بدم میاد از هرچی هوای سرده حیف نکرده هوای گرم اخ کاش الان وسط مرداد بودیم

عاشق هوای سردم الان حس یه خرس قطبی رو دارم که در لایه های چربی بدنش داره کیف می کنه

میییتووووو😍🙈

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ما که همه امتحانات دانشگاهمون به علت سردی و برف افتاده از یکشنبه 

چهارشنبه 

امروز نوشته بود سه شنبه امتحان میگیرن باز شب نوشته چهارشنبه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده