2777
2789

جاریه من خیلی ادعای دوستی و دلسوزیش برای من میشه میگه مثل خواهریم ولی مثلا وقتی شوهرم ماشینو بنام من کرد یا بحث خونه خریدنه ما میشه خیلی میره توهم یا وقتی یکی تعریفه منو کنه یا یه چیزی بخرم از نگاهش پیداست حس بدش

بعد ما تو یه ساختمونیم من باهاش یبار قطع ارتباط کردم خیلی برام بد شد هی پدرشوهر مادرشوهرم گله میکردن میگفتن خوب نیس قهر باشید

بعد این اواخر خیلی حس بدی ازش میگرفتم تا اینکه 

چندروز پیش با شوهرم رفتیم گردش و سه تا پست گذاشتم عکسای خودمون بود همه دیدن گفتن خیلی قشنگه و کامنت و لایک 

ولی جاریم انلاین بود هیچکار نکرد بعده چند دقیقه چندین تا عکس از خودش پست کرد منم هیچعکس العملی نشون ندادم گفتم مثل خودش الان خودشو زده ب اونراه کع من یعنی ندیدم همچنان پیام میده زنگ میزنه اظهار مهربونی و دوس داشتن میکنه ولی من خیلی حس بدی گرفتم 

من مشکلم یه لایک نیس مشکلم اینه که کسی که انقد ادعای صمیمیتش میشه و چرا این ادمه فیک رو باور کردم با اینکه بارها شنیدم پشت سرم چیا گفته ولی نمیدونم چرا باورش کردم 

مادرشوهرم کع هفته ای یبار انلاین میشه پستمو دید وتعریف کرداونوقت اینکه بیستو چهار ساعت انلاینه ندیده یعنی 

بعدم همین ادم باعث شده من ب خانواده شوهرم بدبین شم خودش میره چاپلوسی میکنه بعد ب من میرسه فش میده بهشون 

بنظرتون چکار کنم که غیر مستقیم رابطمو کم کنم 

چون تو یه ساختمونیم خیلیم فضوله و پیگیره چکار‌کنم توروخدا بگید؟

به نظرم کم سن هستید و مدیریت روابط رو خوب بلد نیستید 

روابط رو محترم و با حد و مرز نگه دارید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم کم سن هستید و مدیریت روابط رو خوب بلد نیستید روابط رو محترم و با حد و مرز نگه دارید

دقت کردی سایت پر شده از کسایی که همه دارن به زندگیشون و شوهرشون حسادت میکنن

ولی هیچ حسودی تو سایت پیدا نمیشه؟!

حسودا فک کنم نینی سایت ندارن😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
دقت کردی سایت پر شده از کسایی که همه دارن به زندگیشون و شوهرشون حسادت میکننولی هیچ حسودی تو سایت پید ...

سن کاربرا اومده پایین 

و غالبا کسانی این حس رو دارن که وقت آزاد توی زندگی دارن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به نظرم کم سن هستید و مدیریت روابط رو خوب بلد نیستید روابط رو محترم و با حد و مرز نگه دارید

سی سالمونه عزیزم کم سن نیستیم فک کنم تجربه ی زندگی با جاری رو نداری که نسخه میپیچی

سن کاربرا اومده پایین و غالبا کسانی این حس رو دارن که وقت آزاد توی زندگی دارن

چی بگم واقعا جای تاسف داره

فقط هم ما خانوما اینقدر بی ذات شدیم از همجنس خودمون به راحتی انتقاد میکنیم و ایراد میگیریم و چشم دیدن همو نداریم

وگرنه آقایون رو میبینم واقعا خوشحالم که بی دغدغه باهم رفت و آمد و گفتگو میکنن

متاهل🩷🍃
دقت کردی سایت پر شده از کسایی که همه دارن به زندگیشون و شوهرشون حسادت میکننولی هیچ حسودی تو سایت پید ...

تو شرایطه من نیستی بدونی چی میگم نمیدونستم جاریه تو خیر خواهه زندگیته

ماهم تو یه ساختمونیم رابطمون عااااالی

ینی امکان نداره نیاز ب کمک هم داشته باشیم و از هم دریغ کنیم

اما در عین حال باهم مثل همسایه غریبه ایم 

ب هیچ عنوان از کار و بار هم خبر نداریم اما اگ یه کدوم پیشرفتی داشته باشه خوشحال میشیم

شمام همین باش

حدتو رعایت کن فاصلتو حفظ کن،اما احترامتو نگه دار و از پیشرفت و شادیش خوشحال باش اما خودتو درگیر و وابسته ب رفتار اون نکن

اون ضربشو بهت میزنه اما ب روی خودش نمیاره و خودشو دوستت میدونه

اما شما یا شوری یا بی نمک

یا براش مثل خواهری یا قطع رابطه

خانواده شوهرتم چون ظاهرو میبینن میگن بیچاره جاریه چقد خوبه و دوسش داره این ازش دوری میکنه