جاریه من خیلی ادعای دوستی و دلسوزیش برای من میشه میگه مثل خواهریم ولی مثلا وقتی شوهرم ماشینو بنام من کرد یا بحث خونه خریدنه ما میشه خیلی میره توهم یا وقتی یکی تعریفه منو کنه یا یه چیزی بخرم از نگاهش پیداست حس بدش
بعد ما تو یه ساختمونیم من باهاش یبار قطع ارتباط کردم خیلی برام بد شد هی پدرشوهر مادرشوهرم گله میکردن میگفتن خوب نیس قهر باشید
بعد این اواخر خیلی حس بدی ازش میگرفتم تا اینکه
چندروز پیش با شوهرم رفتیم گردش و سه تا پست گذاشتم عکسای خودمون بود همه دیدن گفتن خیلی قشنگه و کامنت و لایک
ولی جاریم انلاین بود هیچکار نکرد بعده چند دقیقه چندین تا عکس از خودش پست کرد منم هیچعکس العملی نشون ندادم گفتم مثل خودش الان خودشو زده ب اونراه کع من یعنی ندیدم همچنان پیام میده زنگ میزنه اظهار مهربونی و دوس داشتن میکنه ولی من خیلی حس بدی گرفتم
من مشکلم یه لایک نیس مشکلم اینه که کسی که انقد ادعای صمیمیتش میشه و چرا این ادمه فیک رو باور کردم با اینکه بارها شنیدم پشت سرم چیا گفته ولی نمیدونم چرا باورش کردم
مادرشوهرم کع هفته ای یبار انلاین میشه پستمو دید وتعریف کرداونوقت اینکه بیستو چهار ساعت انلاینه ندیده یعنی
بعدم همین ادم باعث شده من ب خانواده شوهرم بدبین شم خودش میره چاپلوسی میکنه بعد ب من میرسه فش میده بهشون
بنظرتون چکار کنم که غیر مستقیم رابطمو کم کنم
چون تو یه ساختمونیم خیلیم فضوله و پیگیره چکارکنم توروخدا بگید؟