2777
2789
عنوان

اگه جاریتون اینکارو میکرد چ برداشتی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست
ماهم تو یه ساختمونیم رابطمون عااااالیینی امکان نداره نیاز ب کمک هم داشته باشیم و از هم دریغ کنیماما ...

خب این اینجوری نیس خیلی فضوله و پیگیره حد و مرزو رعایت نمیکنه اگه اونجوری بود خوب بود 

پس درکی نداری از این موضوع

😂😂😂😂😂

مشخصه شما درک داری که اومدی راجب جاریت تاپیک زدی

به این فکر کردی شاید دستشون خالیه ؟

ایشون شاید به شما حسادت نمیکنه شاید وقتایی که میره تو خودش یاد مشکلات زندگیش میوفته

حالا چون دلش نخواسته عکس شمارو لایک کنه شده حسود

ماهم اینستا پست میذاریم

بقیه اقوامم میذارن ولی نگاه میکنیم رد میشیم

پس من برم یقشونو بچسبم بگم شما حسادت میکنین که لایک نکردید

مگه اجباریه؟؟؟؟

متاهل🩷🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این اینجوری نیس خیلی فضوله و پیگیره حد و مرزو رعایت نمیکنه اگه اونجوری بود خوب بود

تو رعایت کن

اطلاعات میخواد نده

زیاد میاد در خونتون درو باز نکن بگو حموم بودم خواب بودم بیرون بودم

ولی احترامشو حفظ کن

😂😂😂😂😂مشخصه شما درک داری که اومدی راجب جاریت تاپیک زدیبه این فکر کردی شاید دستشون خالیه ؟ایشون ش ...

دارم میگم درکی از جاری داشتن نداری نگفتم در ک نداری چرا حالا انقد دلت پره و طرفه جاری رو میگیری تو اصن میدونی جاری من کیه و چجوریه که طرفشو میگیری .

درکی از اینکه با جاریت تو یه ساختمون باشی همه رفتاراتو زیر نظر بگیرع چندین بار ازینو اون شنیده باشی پشتت چیا گفته و همه بهت بگن حواست ب زندگیت باشه باهاش زیاد قاطی نشو 

جوریه که شوهرمم میگه ب حرفای این زیاد اعتنایی نکن و باهاش قاطی نشو 

گیر دادی فقط ب موضوعه لایک کردن من مشکلم لایک کردن نیس بلاگر نیستم که بخام ازین راه پول در بیارم 

من فقط گفتم نظرتون چیه نگفتم اون حسوده ولی خودت فوری درومدی گفتی فک کردی حسودیتو میکنه من اصن حرفی از حسودی نزدم ولی خودت اولین چیز که ب ذهنت اومد حسودی کردن بود

اصن کسی جاریشو ادم حساب نمیکنه که من بخام باهاش مثل خواهر باشم این چندسال واقعا همیشه هرکاری ازم برومد کردم براش ولی بارها ازش ضربه خوردم .فقط امیدوارم گذرت ب همین ادمایی بخوره تا بفهمی چی میگم اونوقت یاد حرفه من میفتی 

😂😂😂😂😂مشخصه شما درک داری که اومدی راجب جاریت تاپیک زدیبه این فکر کردی شاید دستشون خالیه ؟ایشون ش ...

بعدم شوهرامون همکارن باهم ووضع مالیشون یکیه بیشتر از ماهم خرج میکنن ما انقد قسط داریم ولی اونا هم خونه دارن هم ماشین و هم همه خرجی میکنن انقد شعور دارم کسی که وضع مالیش بد باشه رو انتظاری ازش نداشته باشم

دارم میگم درکی از جاری داشتن نداری نگفتم در ک نداری چرا حالا انقد دلت پره و طرفه جاری رو میگیری تو ا ...

مقصر خودتی که هرچیز کوچیکی رو اینقدر بزرگش میکنی

منم آدم بد دورم زیاده که پشت سر کلی حرف میزنن و بگوشم رسیده اما وقتی تو جمع خانوادگی میبینمشون فقط در حد سلام باهاشون ارتباط میگیرم

توام خودت روی خوش بهش نشون میدی که هی میاد و میره

دوباره سر سنگین باشی دیگه نمیاد یا کمتر میاد وگرنه که کلا نمیتونی قطع ارتباط کنی چون تو یه آپارتمانی دقیقا رفتار متقابل خودشو بهش نشون بده تا حساب کار دستش بیاد

متاهل🩷🍃
سی سالمونه عزیزم کم سن نیستیم فک کنم تجربه ی زندگی با جاری رو نداری که نسخه میپیچی

نه تجربه زندگی با جاری ندارم ولی دو تا جاری دارم که اگر حواسم نباشه روابطم میتونه زندگی رو تغییر بده

چون جاری رو توی مسائل فردی و شخصی زندگی راه نمیدم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه