2777
2789

اگه یه بار ترمیم کردی نمیشه

ولی نه کلا الان برا کنکور ثبت نام میکنن فکر کنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی؟دلم برات تنگ شده خودت ک خبر نمیگیری🥲🥲🥲

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

سلام عزیزم خوبی؟دلم برات تنگ شده خودت ک خبر نمیگیری🥲🥲🥲

سلام عزیزدلممم

چطوری توووو؟😭😍

بخدا منمم

اومدم داخل کاربریت دیدم زدی تعلیق بشییی

دیگه پیام ندادم

چخبرااا دخترررر

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
سلام عزیزدلمممچطوری توووو؟😭😍بخدا منمماومدم داخل کاربریت دیدم زدی تعلیق بشیییدیگه پیام ندادمچخبرااا ...

سرما خوردم مصی 🥺🥺🥺 خیلی مراقب باش منم درگیر درسم انقد حالم بده ک .. 😭😭💔 تو چخبر خوبی ؟!

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

سرما خوردم مصی 🥺🥺🥺 خیلی مراقب باش منم درگیر درسم انقد حالم بده ک .. 😭😭💔 تو چخبر خوبی ؟!

عزیزوممم

الان بهتری؟🥺

منم گرفتم ی ی هفته افتادم⁦💔

بمیرمممم

نرفتی دکتر؟

منم شکرر ، میگذرونیم 😅⁦

عزیزومممالان بهتری؟🥺منم گرفتم ی ی هفته افتادم⁦💔بمیرممممنرفتی دکتر؟منم شکرر ، میگذرونیم 😅⁦

اره عزیزم الان خیلی بهترم ۲ بار رفتم دکتر سرم زدم هر دو بار وامپول و اینا خداروشکر بلاخره بدنم آدم شد داره ب راه راست میره و خوب میشم🤣🤣😂 

دیدم رفتی مسافرت عشقم بخدا همه فامیلای منم همینن اصلا حرفاشونو نشنیده بگیر حتی جوابشونم نده🥺🧡 انقد خودتو ناراحت نکن تو ارزشت بیشتر از اینکه ی آدم یچیزی بگ تو خودتو سریع ناراحت کنی اونم آدمی ک اصلا شرایط تو رو نداره !!💔

اره عزیزم الان خیلی بهترم ۲ بار رفتم دکتر سرم زدم هر دو بار وامپول و اینا خداروشکر بلاخره بدنم آدم ش ...

خب خداروشکرر 🥺😍😂

ها به زور بردنم😂💔

دورت بگردمممم من

میدونی اینکه کلی غیبت میکردن حالمو بد میکرد، اصلا بهم خوش نگذشت

خب خداروشکرر 🥺😍😂ها به زور بردنم😂💔دورت بگردمممم منمیدونی اینکه کلی غیبت میکردن حالمو بد میکرد، ا ...

درد بگیری فک کردم با تو بودن الاغ