2777
2789

من و دوستم بچه هامون سن هستن بعد من برای تولد بچم لباس میخریدم اون میگفت بده منم بپوشونم اورد دیدم لباس و شسته و تاج بچه هم شکونده داد و بعد یه مدت طولاتی اورد داد و به رو خودش هم نیورد یه بارم کفش نو بچم گرفت خراب کرد اورد به رو خودش نیورد... یه بارم گوشواره اویز بدل گرفت نمیورد اخر بهش گفتم میخوام جایی بندازم تا اورد

بعد مثلا از این چراغ های رقص نور بلوتوثی تولد دخترمو هی میگرفت برای همه مراسم هاشون نگه میداشت مثلا ۶ ماه نگه میداشت تا تولد بچه فامیل دورشون هم میبرد تا تولد دختر خودم میشد میگفتم اونو میاری میورد دوباره دوماه بعد برای تولد دخترش مبگفت بده تا گفتم دست داداشمه و خونه نیست...

بعد دیدم اینجوریه گفتم من که برا تولد یه بار میخوام تن بچم کنم لباس و اونم میاد میگیره حداقل باهم بخریم اونم استفاده کنه حالا دو سه باریه با هم میخریم

بعد من کاملا لباس و مواظبم تمیز تمیز و نو نو تحویلش میدم انگار تن پوش اوله انقدر مواظبم لباس خراب نشه دو ساعت تن بچه میکنم و زود در میارم و عین روز اول تحویلش میدم

حالا اون میبره لباس اورد رژ خالی بود یا میگه تمیز تمیزه لباس اوردم شسته خب وقتی شسته میشه از سکه میوفته دیگه یا اورده بود لباس اخری رو اولا شسته بعد هم تورش یه جا پاره شده زیرش که فنر رد میشه پاره پاره شده...

به رو خودش هم نمیاره اصلا و همش هم میگه تمیز تمیزه لباس

حالا گفت اینا که تولدشون گذشته لباس هارو بذاریم برا فروش

گفتم باشه حالا زده که لباس و ۲۰۰ فروختم نظرت چیه؟ خب من چه نظری بدم الان اون لباس گرونی بود ۲۰۰ داده

مبگه گفتم یه ثوابی بکنن بچه هامون خب برای ثوابه مجانی میدادی همون ۲۰۰ هم نمیگرفتی

اون لباس اجارش اون سال ۷۰۰ تومن بود

الان یه لباس خیلی خوب دیگه هم دستشه میخواد بفروشه اونم حتما ۲۰۰ میخواد بده بره دیگه

وسایل تولد هم مبگیره ازم بعد میگه دادم به یه بنده خدا ثواب کنیم... اخر گفتم این استند و بچم دوست داره اینو حتما بیار هنوز بعد یک سال نیورده اون روز میخندید یادم بنداز اونو بیارم

با هم نخریم هم میاد میگه اون لباس و بده من بپوشونم منم روم نمیشه بگم نه میبره هم خراب میکنه میاره حداقل با هم بگیریم نصف پولشو بده اونم مفتی میده میره

چند بار دعوتش کردم یه بارم نگفته مامانم اون روز میگفت حداقل اونم معرفت داشته باشه بگه این همه من رفتم یه بارم من بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید