2777
2789

صورتم خب گرده پلکم پف داره چشام ریزه 

از شانس سرکارمم نصفشون اتباع هستن هی میپرسن توعم اتباعی فلان اعصابم خورد میشه حالم بد میشه 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاریش نمیشه کرد 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت  کاملا رایگان  زدم با کلی ایده و ترفند و مدل همراه با گروه رفع اشکال خیاطی، تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

ببخشید اما اونایی که چشاشون بادومیه هزاره و ازبک هستن نه افغان 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت