2777
2789
عنوان

چرا ایطوری باید تو سایت مزاحمت ایجاد شه 📸اسکرین شات📸

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست

خوش گمان باشید

شاید فیزیکدانه و می‌خواد در مورد دستاوردهای جدید فیزیکدانان در حوزه الکترودینامیک کوانتومی و ساخت لیزر توضیح بده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از بس زن و مردای بی بند و بار زیاد شدن مخصوصا زنا تو این سایت شورش و دراوردن مردا هم فهمیدن ریختن تو سایت شورش دراومده فکر میکنن همه مثله هم هستن عوضیای بی خانواده 

خداروشکر بمن درخاست ندادن بدشم واسه چی قبول میکنی؟ الانم بکش

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

از بس زن و مردای بی بند و بار زیاد شدن مخصوصا زنا تو این سایت شورش و دراوردن مردا هم فهمیدن ریختن تو ...

اخه شکل پروفایلشون خانم و اقاس بعد این شکل خانم داشت یه چندتایی بودن خانم هم بودن اسما نخوندم قبول کردم همرو یجا😐 همیشه عادتم درخاستا قبول میکنم نمیدونستم همچی چیزایی تو سایت باشه

من بالای هفتصد هشتصد تادرخواست دارم 

یک روز فیلم از صفحه گذاشتم روز اسامی استیکر گذاشتم 

اینجا گذاشتم گفتم تو رو خدا درخواست ندید 

هیچ کس را قبول نمیکنم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د