2777
2789
عنوان

رابطه با عمو

331 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخوام یک دردل بکنم عموی من همیشه بچهای خواهرشو بیشتر از ما دوست داشت برای دختر عمم کیک تولد میخرید و جشن می‌گرفت براش 

امروز بهم بابت کاری پیام داد شمارشو نداشتم گفتم شما؟گفت برادر پدرت هستم با چنتا استیکر خنده خیلی دلم گرفت حتی نگفت عموتم منم تحویلش گرفتم ولی زود حرفش تموم کرد گفت وقت خوش 

نمیدونم چرا بغض گلمو گرفته 

ول کن بابا چ بیکاری خب تو هم ممبعد بش بگو برادر بابا 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید عمو خر کیه مگه مهمه ک خوب باهات رفتار کنه یا ن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چه انتظاراتی داری 😂

خب معلومه دایی و عمو خیلی فرقشونه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

تو حتی شمارشو نداشتی

به نظرم اون بیشتر باید ناراحت می شده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اولا اونم ناراحت شده که شماره اشو نداشتی

دوما رفتار ادما عقبه ای داره.

مطمئنی مادرت دوست داشت همچین کارایی واست بکنن؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ما ننه باباهامونم محلمون نمیدن الان بشینیم گریه کنیم که چرا عمومون محل نمیده ؟؟ میخوام هم محل نده صد سال سیاه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

حالا من کلا یه خاله دارم 

اونقدر دوسشژداشتم که حد نداشت 

یه رفتارهایی کرد و نوه های خاله شو نیومد با من مقایسه میکرد و از عمد با اونا رفت و آمد میکرد و من رو تحقیر میکرد و پاشو هنوز خونم نداشته که دیگه مهرش از دلم رف و هیچوقت نمیخام ببینمش 

ول کن بابا خانواده ت رو بچسب فقط 

منم دایی ندارم و عمو یه دونه دارم، دوساله عروسی کردم هنوز عموم خونمو ندیده هنوز یبارم بهم زنگ نزده بگه بعد عروسی اوضاعت چطوره و در کل اصلا شبیه برادر زاده اش نیستم براش شبیه یه غریبه ام بیشتر