2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره

ایشالا میشی

یه بچه دست گل سالممم

توعم برای من دعا کن تو وضعیت خوبی نیستم

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

ایشالا هرمشکلی داری خیلی زود حل بشه عزیزدلم

مرسی گل

حاملم اونم تو دوران نامزدی

استرس دارم اینا

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

استرس برچی بچه خودتونه دیگه بیخیال بابا

هنوز عروسی نگرفتیم

اصلا خیلی بده 

ار این ور حال خودم خوب نیست بخاطر بارداری اینا

اصلا یه وضعیه 

بعد باید عروسی بندازیم جلو و فلان

هنوز عروسی نگرفتیماصلا خیلی بده ار این ور حال خودم خوب نیست بخاطر بارداری اینااصلا یه وضعیه بعد باید ...

همش درست میشه اصلا نگران نباش یروز میگی آخه چرا انقد سر چیزای گذرا حرص میخوردم

نمیدونم کاربری چندممه😂
همش درست میشه اصلا نگران نباش یروز میگی آخه چرا انقد سر چیزای گذرا حرص میخوردم

وای خدا کنه

طفلک شوهرم اونم پشیمونه هی خودشو سرزنش میکنه 

جوری رفتار کن ک اونم خودشو سرزنش نکنه بچه خودتونه دیگه

آخه حالم خوب نیست

همش حالم بهم میخوره 

بعد من هی میگفتم نه بزار برای عروسی راضی نمیشد

الان بزار عذاب وجدان داشته باشه حقشه😐😂