2777
2789
عنوان

به نظرتون اینا میتونه طبیعی باشه

215 بازدید | 19 پست

مشکل یکی دیگه اس نظر خود من اینه که این آقا سواد رابطه رو نداره و این یه مشکله 

پسری که با دختری یه ماه آشنا شده بعد بحث که پیش اومده دختره یه چیزی گفته و اونم ناراحت شده و مثل کینه ای ها رفتار کرده دختره بهش پیام داده و حرف زدن بعد چند روز گفته که اندامتو تغییر بده و دختره گفته نمیخوام چرا اینو گفتی ناراحت شدم پسره گفته من نظرمو گفتم و این چیزا برام مهمه و از اول دقت نکرده بودم 

دختره ناراحت شده 

ولی نظراتش حرفاش کلا از روی حماقته یعنی واقعا نمیفهمه چی رو کجا بگه 

کاربری واگذار شده ۱/۱۰/۴۰۲   بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییییییییییی مخم سوت کشید لعنتی

اون دختر چطور نرفته؟؟

هرکی‌اینجوری به من بگه اول اینکه خودم از ناراحتی سکته میکنم دوم اینکه اونو از زندگیم ميندازم بیرون چون کسی که با اندامت یا قیافت یا هرجایی مشکل داشته باشه اعتماد به نفستو ازت میگیره

چرا باید به خاطر نظر اون بدنتو تغییر بدی اون چه سگیه؟؟ بدنت خیلیم خوبه فقط اون اسکل از بس عملی و پلنگ تو اینستا دیده فکر کرده همه باید اونجوری باشن

دختره باید کات کن ه پسرع دنبال اندام ی دختره

ولی وقتی به من میگه حرفاشو کاملا حس میکنم طرف اسکله انگار نمیدونه کلا تو رابطه چی باید گفت 

ما که نمیدونیم دختر چی گفت که طرف کدومو‌بگیریم

حرف خوبی نزده ولی در مورد ظاهر نبوده

یعنی به حرف اون ربط داره؟ 

واییییییییییی مخم سوت کشید لعنتیاون دختر چطور نرفته؟؟هرکی‌اینجوری به من بگه اول اینکه خودم از ناراحت ...

متاسفانه یه عده از آقایون خو بعد ازدواج هم همینا رو میگن 

طبیعی؟؟ اینا نشون میده پسر تربیت درست حسابی نداره و همه اینا علائم خطره

آره درسته ولی به جای کات کردن چیکار میتونه بکنه 

متاسفانه یه عده از آقایون خو بعد ازدواج هم همینا رو میگن

آقایون خیلی غلط کردن ما همینیم که هستیم هرکی میخواد بخواد نمیخواد به درک

اونی باید این حرفارو بزنه که خودش بدنش مقل هادی چوپان باشه خوشتیپ باشه قدبلند باشه . نه کسی که شبیه غورباقه اس دوکیلو پشم داره اون خیلی بیجا میکنه امر و نهی کنه

از خداشم باشه

آقایون خیلی غلط کردن ما همینیم که هستیم هرکی میخواد بخواد نمیخواد به درکاونی باید این حرفارو بزنه که ...

دختره ازش تعریف کرده اونم فکر کرده کیه 

سواد رابطه رو نداره اصلا ولی خب مثلا ساده اس و یه سری ویژگی ها داره که خوبه ولی باز این مشکل بزرگیه 

آره درسته ولی به جای کات کردن چیکار میتونه بکنه

😉باشه کات نکن خودتو همینجوری بی ارزش نگه دار پیشش بمون ولی اگه دوماه دیگه بلایی سرت آورد که کلاغای آسمون به حالت گریه کنن  آخ و اوخ نکن چون خودت از پایان خودت آگاهی ولی نمیخوای کات کنی

اوت دوست نداره دنبال رابطه جنسی و بدنه چون اگه دوست داشت هرچیم بودی هیچوقت به روت نمیورد مهم خودت بودی نه اینکه دستور بده بدنتو درست کن.

حرف خوبی نزده ولی در مورد ظاهر نبودهیعنی به حرف اون ربط داره؟

قطعا همین بود زور به اونجاش اومده‌ من خودم‌خیلی وقتا میریدم‌به پسرا بعد خودش قبلش از ظاهرم تعریف میکردن بعد میدین توهین کردم اونم توهین میکرد‌ اکثرا هم رو ظاهر زوم میکنن میگن زن جماعت نقطه ضعفشه

قطعا همین بود زور به اونجاش اومده‌ من خودم‌خیلی وقتا میریدم‌به پسرا بعد خودش قبلش از ظاهرم تعریف میک ...

واقعا؟ جدی ممکنه به این ربط داشته باشه؟ 

پس چقدر کینه ای و داغونه