2777
2789

فقط منو مامانم هستیم مامانم خوبه از همه چیز سر در میاره کلا از همه فامیل بهتره واسه همه جیز 

ولی دیدین لعضی عروسا خودشون واسه خودشون انتخاب میکنن من اصلا نمیدونم چی انتخاب کنم چی فشنگه چی رشت

چکار کنم همه اینارو خودمم بفهمم 

چند وقت دیگه عروسیمه

مثلا چطور بفهمم مدوم ارایشکاه برم چی دسته کلی انتخاب کنم چه تاجی چه شنیونی چه میکاپی…….

حتی نمیدونم کجا باید بدم برام دسته گل درست کنن یا چی بهم میاد…..

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اینستا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینستا نداری مگه هرچی دوست داری سرچ کن مدل هارو ببین

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تک فرزندم حالا تو داداش داری یا مامانت سر در میاره مامان من که هیچی باید بسپارمش به یکی خودمم ک تنها  

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

از همون مادرت نظر بپرس 

تحقیق کن  راجب آرایشگاه 

منم خواهر بزرگتر ندارم 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

😁چه ربطی به خواهر داشت؟ 

خب بگرد چند تا سالن و مزون ببینن بعد از بین شون انتخاب کن 

من که همرو به سلیقه خودم انجام دادم و عالی شد 

دوسه تا از دوستامم ساقدوش شدن 

یکی شون هم رقص چاقو مو رفت 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️