2777
2789

بچه ها زن دوست شوهرم خیلی درحقم بدی کرد و همه ازش بد میگن ولی شوهرم قبل اینکه باهم ازدواج کنیم باهاشون رفت و آمد داشت خوب بودن حتی خودش باعث آشنایی مون شد ولی خیلی بامن بده بخوام مثال بزنم همه از عروسیم تعریف می‌کردن ک خیلی قشنگ شدم خودمم دوست داشتم این تو چشمام نگاه کرد گفت زشت شدی دقیقااا گفت زشت 

دیشب حتی مادرشوهرم وخواهرشوهرم از رفتار حسادت بارش تو عروسیم میگفتن شوهرم همش طرفداری شو می‌کرد خیلی ناراحت شدم بهش گفتم گفت من نمیخوام دلتون چرکی بشه از کینه

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی از مردا فک میکنن راحت ترین راه حل برای یه مشکل اینه که تظاهر کنن اون مشکل وجود نداره و باهاش رو به رو نشن. مادرشوهر به عروس بی احترامی کرد؟ منظوری نداشته. خواهر شوهر کنایه زد؟ تو بد متوجه شدی. جاری مسخره کرد؟ تو حساسی جنبه شوخی نداری

اون زشت شدی که یه حسادت بین خانماست به وفور دیده میشه و انواع تاپیکها زده میشه ، ولی به چشم مردا زیاد نمیاد ، دلیلشم گفته میخواد روابط به هم نریزه کلا مردا از کش دادن بحث فرارین دنبال توجیهن