در خانواده ی شوهر من خواهر شوهرم عقب ماندگی ذهنی و جسمی داشته که اکنون فوت کرده دختر برادر شوهرم نیز به همین بیماری مبتلا است ایا ممکن است این بیماری ارثی باشد و اگر من بچه دار شوم فرزندان من به این بیماری دچار خواهند شد لطفا پاسخ دهید
پاسخ: بله با احتمال زیاد ارثی است. باید آزمایش ژنتیک اگزوم بدهند
سلام.خواهر من بعد از آزمایش ژنتیک مشخص شد اختلال کرومونی 47xxx دارند.ممکن هست من هم دارنده این اختلال باشم با وجود اینکه هیچ گونه عوارضی ندارم .و سالم هستم .ممکن هست ناقل باشم و در صورت بارداری ایا امکان انتقال به فرزندم هست؟چه آزمایشی باید انجام بدهم؟با تشکر
پاسخ: این اختلال با یک ازمایش ساده کاریوتیپ قابل شناسایی است. شما باید کاریوتیپ بدید تا مشخص بشه
من ۳۸ ساله ام و ساکن بوشهر دارای یک فرزند ۵ ساله. سه بار سقط مکرر داشتم با آغاز لکه بینی و به دنبال آن رشد نکردن جنین و تشکیل نشدن قلب و مجبور شدم که سقط کنم و این اخری هم سقط خود به خودی در هفته ششم البته با اغاز لکه بینی، تمام ازمایشات عفونی، هورمونی و خونی را انجام داده ایم هیچ مشکلی نداشتیم فقط جواب کاریوتایپ خودم:+۴۶xx1ghnormal varition increase in length of the heterochromatin on the long arm of chro 1آیا بلند بودند یکی از کروموزوم شماره یک می شود دلیل سقط های مکرر من باشد و چه درمانی برای آن وجود دارد؟ این یک نقص محسوب می شود و چه اثراتی بر روی جنین دارد؟با تشکر
پاسخ: این حالت نرمال است و باعث سقط نمیشود
ادامه در پست های بعدی.....
مجوز سقط برای چه مواردی داده نمی شود؟..................