زود قضاوت کردیا استارتر الکی گفت کوردم اصلا هم حرف مارو متوجه نشد به همه گفت اینا به من حسادت میکنند ...
خب چرا باید به دروغ بگه من کوردم؟,پس واسه همین کوردی حرف زدید؟واینکه کاری به عکسش ندارم کاری به کوردبودنش یاترک بودنش ندارم ولی مدل حرف زدنتون جالب نبود وقتی به عکس کسی شک دارید یاکسی روقشنگ نمیدونیدباب سلیقتون نیست نباید بیاین توتایپکش بکوبینش تایپک حکم خونه روحریم داره وشماجای مهمان نه حکم کاراگاه ،، شماجایی مهمانی میرید ازقیافه یا غذای صاحب خونه بدتون میاد همون جامیپرین بهش؟یاازخونش میاین بیرون محترمانه سکوت میکنید دیگه هم پایتون نمیزاریدمن عکسشوندبدم ولی یجوری حرف زدیدجبهه گرفتیدانگارهرکی لخت میشه بی حجاب عکس میزاره هرکاره ای هست جزکوردا،من خیلی وقته تواین سایتم بااینکه شاید بهم مربوط نباشه ولی رسالتم یاوظیغم میدونم یچیزایی روبگم قضاوت نبودپندونصیحت بود چون قضاوت کارخداست من فقط تاکید کردم کارتون درست نیست
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب مگه شما هر جوری باشین بقیه کورد ها هم حتما همینجورین؟ الان من عکس با لباس های معمولی توی مجازی می ...
منم دیدم کلی عکس از خانمهای کوردکه کلی آرایش توشهرماهم همشون بیشترازما آرایش دارن بااینکه شمالی هامعروفن به آزادی این خانمهاهم شبیه ماپوشش دارن تعجب کردم از حرفهای این چند خانم
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
منم دیدم کلی عکس از خانمهای کوردکه کلی آرایش توشهرماهم همشون بیشترازما آرایش دارن بااینکه شمالی هامع ...
دقیقا
تا بوده خانم های کورد به آزادی معروف بودن
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
و اینکه تااونجایی که سنم قدمیده تجربه ام میکشه خیلی باحیاهستن مرداشون چشم پاک۰
🙏😚
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!