2777
2789

دقیقا یک ماهه بین زمین و اسمون معلقم

اول سونو دادم گفتن یه توده هایپواکو مطرح کننده نکروز چربی

نکروز چربی با ضدمه یا تصادف اتفاق میوفته 

رفتم دکتر فلوشیپ پستان معاینم کرد و گف نگران نباش چیزی نیست

گفت ممکنه بدون ضربه هم ایجاذ بشه

اومدم خونه و بعد تو نت خوندم نکروز و توده ب د خ ی م شبیه همن!! و با معاینه تشخیص نمیدن

دوباره ترسیدم و رفتم دکتر اینم جراح بود 

معاینم کرد گفت هیچیت نیست و نترس معاینم کرد گف ترشح داری گفنم نه سونومو خوند و گفت هیچی نیس

حالا از دبشب همین سینم ترشح دارم😭😭😭😭

ب خداااا قسم خسته شدم😭😭😭😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ان شاالله خدا شفات بده عزیزم برات حمد میخونم

همین الان یه تاپیک بودم چند نفر از حضرت ام البنین حاجت گرفته بودن حتی سرطان، نذر ایشون کن،  به پسرشون حضرت عباس قسمشون بده عزیزم ان شاالله حاجت روابشی  و به زودی مشکلت حل بشه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله خدا شفات بده عزیزم برات حمد میخونمهمین الان یه تاپیک بودم چند نفر از حضرت ام البنین حاجت گ ...

دیشب یکی گقت شب شهادت ام البنینه

گف نماز بخون به نییتش ازش بخواه

دیشب هنوز صذ دز ضد مشخص نبود ترشح دارم یا نه میگفتن شاید دستم خیس بود 

نصفه شب نماز حوندم کلی صداش زدم گفتم من اولین بار ازت چیزی میخوام 

منو دست خالی برنگردون

اما امروز کاملا مشخص شد سینم ترشح داره😭😭😭 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دیشب یکی گقت شب شهادت ام البنینهگف نماز بخون به نییتش ازش بخواهدیشب هنوز صذ دز ضد مشخص نبود ترشح دار ...

عزیزم ناامیددنشو بازم ایشالا که چیزی نیست دعا کردن زیاد همیشه اثر داره حتما دعاکن و از باب الحوایج ها که یکیشون خضرت ام البنینه بخواه ایشالا که چیزی نیست

امام کاظم ع امام جوادع   حضرت علی اصغر ع 

ومادر امام زمانو مادر حضرت عباس و به پسراشون قسم بده یا برعکس از امام زمان و خضرت عباس بخواه به خاطر نادرشون کمکت کنن ایشالا که دست خالی برنگردی

شمیدم چله سوره حشر و چله زیارت عاشوراهم خوبه

از چله سوره حشر خودم حاجت گرفتم

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

دلم مبخواد قرص بخورم

این حجم نگرانی و ترس تحملش ندارم

عزیزم نمونه برداری کن خیالت راحت بشه یا یک سونو خیلی معروف برو

فک کنم چیز بدیه😭😭😭