2777
2789
پس حرفای منم به خودم مربوطه . دخالت نکن

تا وقتی حرف هات زشت باشن و البته خطاب به من باشن ، به منم مربوطه

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی خطاب به تو نبود از اول . خودتو نخود آش کردی

خودت خجالت نمیکشی واقعا؟

هرکی تو مجازی عکس بزاره هرزه هست ایا؟

بنظر تو همه کورد ها از گزاشتن عکس تو مجازی خودشون و منع میکنن؟

اینکه انگ هرزه بودن به کسی بزنه نشون دهنده خیلی چیزهاست

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
خودت خجالت نمیکشی واقعا؟هرکی تو مجازی عکس بزاره هرزه هست ایا؟بنظر تو همه کورد ها از گزاشتن عکس تو مج ...

اینکه کورد نیست . کسی هم غلط میکنه هر گوهی که هست خودشو کورد جا بزنه . م. هم از اول با کسی کاری نداشتیم . آخه من به هیکل جذاب یه کوتوله چه حسادتی باید بکنم ؟ 

اینکه کورد نیست . کسی هم غلط میکنه هر گوهی که هست خودشو کورد جا بزنه . م. هم از اول با کسی کاری نداش ...

تو از کجا میدونی کورد نیست؟

تو هر قومیتی قشر خوب و بد وجود داره

میگن حرف و بندازی زمین صاحبش بر میداره

من حرفی از حسادت نزدم

یعنی چی هرکس کورده محجبست و عکس تو مجازی نمیزاره ؟

اولین باره همچین دری وری می‌شنوم 

ما کوردا که توی مجازی عکس مبزاریم شما کورد هارو نمی‌دونم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
تو از کجا میدونی کورد نیست؟تو هر قومیتی قشر خوب و بد وجود دارهمیگن حرف و بندازی زمین صاحبش بر میداره ...

چون کورد نیست اشتباه همه‌چیو فهمیده بود 

استارترجونت گفت حسود در جریانی که؟؟

کردستان✌🏼🕊️
چون کورد نیست اشتباه همه‌چیو فهمیده بود استارترجونت گفت حسود در جریانی که؟؟

ایشالله توهم خوب میشی❤️

یعنی چی هرکس کورده محجبست و عکس تو مجازی نمیزاره ؟اولین باره همچین دری وری می‌شنوم ما کوردا که توی م ...

ماهم میزاریم عزیزم ولی مگه عروسی و جشن باشه با لباس محلی هم میزاریم نه با این ژست و لباس.

کردستان✌🏼🕊️
یعنی چی هرکس کورده محجبست و عکس تو مجازی نمیزاره ؟اولین باره همچین دری وری می‌شنوم ما کوردا که توی م ...

چرا از اول نبودی همینطوری حرل میزنید ؟ بابا بحث ما اصلا حجاب نبوده از اول . 

ماهم میزاریم عزیزم ولی مگه عروسی و جشن باشه با لباس محلی هم میزاریم نه با این ژست و لباس.

خب مگه شما هر جوری باشین بقیه کورد ها هم حتما همینجورین؟ 

الان من عکس با لباس های معمولی توی مجازی میزارم ، دختر عمم با لباس های باز ، دختر داییم محجبه هممونم کورد کرمانشاهیم چه ربطی به قومیت داره آخه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!