2777
2789
عنوان

چرا نمیذارن ازدواج کنم

241 بازدید | 14 پست

۲۲سالم شده تازه

خواستگار زنگ میزنه همون تلفنی ردش میکنن اصلا به من نمیگن میری نمیری 

مخصوصا یه خواهر دارم بزرگتر ازدواج کرده اون مخالفت میکنه به مامانم میگه ردشون کن فلان بذار درس بخونه درحالیکه درس تا ۳۰وچند سالگیم هس اگه بخوای بخونی 

خودمم عاشق یکیم  اونم منو میخواد قراره بباد خواستگاریم استرس گرفتم اونم نپرونن😢

این رفتاراشون طبیعیه؟جای من بودین چیکار میکردین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونم بذار دو سه سال دیگه بهتر بشناسیس سنت کمه خودتو زود درگیر زندگی نکن

یه چی بگم؟از بچگی عاشق همیم من ۱۳ سالم بود اون ۱۶ عاشق هم شدیم من ۲۲ام اون ۲۵ روز ب روز عاشقتر میشیم روز ب روز بیشتر میشه

یه چی بگم؟از بچگی عاشق همیم من ۱۳ سالم بود اون ۱۶ عاشق هم شدیم من ۲۲ام اون ۲۵ روز ب روز عاشقتر میشیم ...

اگه همه جوره ازش مطمئنی و اعتماد بهش داری و تو خودت میبینی زندگی مشترک اداره کنی قبل اینکه بیاد خواستگاریت با خانوادت حرف بزن آمادشون کن که وقتی اومد ردش نکنن