2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 169 پست

من این مسئله رو حتی با سلولهای بدنمم درک کردم

هروقت دختری خیییلی ساده و مفت ازدواج میکنه واقعاً قدرشو نمیدونن فکر میکنن اضافی بوده تو خونه شون راضی شده به اون شرایط

نه خیلی سخت گرفتن و رویایی نه خیلی شل گرفتن و پر رو کردن مرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاااا خانوادم بشدتت ثروتمندن خانواده این مرتیکه تحت پوشش کمیته ان

شرایطمون مثل همدیگه هست پس

ببین من سال ۹۸ ازدواج کردم

پول تو جیبی که اون موقع از بابام میگرفتم با این همه تورم همسرم نمیتونه در ماه بده به من

منظورم این هست که مثلا همون مبلغ که اون موقع پدرم بهم میداد رو الان همسرم نمیتونه بهم بده

حالا بحث اینکه اون موقع به جه زندگی عادت داشتم الان جی شده به کنار،بحث لباس و پوشاک و خوراک و تفریح به کنار

من واقعا از فامیل ها و دوست های مجردیم خجالت میکشم دیگه،اون موقع باهمشون یک دست بودم،الان اصلا حتی تیپمون هم بهم نمیخوره

شرایطمون مثل همدیگه هست پسببین من سال ۹۸ ازدواج کردمپول تو جیبی که اون موقع از بابام میگرفتم با این ...

منم دقیقا تفاوتمون اینه من خانوادم متعصب بودن بهم محبت نمیکردن اصلا 

من زنم منم غرور دارم ناز دارم من زنم زن مرد نیستم من نمیخام مرد باشم چجوری بهت بگم؟ حس ناکافی بودن ب ...

بلهه عزیزمم  ناز از زن و نیاز از مردهه 

ولی وقتی با کوچیکتر از خودت ازدواج کنی خواه یا ناخواه حس مالکیت بهت دست میده به اون هم حس مادر بودن تو بهش دست میده و ... خودت الان بهتر از همه میفهمیی چخبره ...انشالله تو انتخابابی بعدیت دقت کنی گلم و انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اشتباه از خودت بوده

منو همسرم عاشق هم بودیم ی چن ماهی دیدم سرد شدت میگه مامانم راضی نیس میگه از فامیل بگیریم خلاصه منم بی خبر ی روز سیم کارتمو شکوندم و آراااامش واقعی داشتم تا اینکه بعد ۶ ماه مادرشو فرستاد جلو در خونمون و خواستگاری و تمام 

تو عقدم گفتن طلا گرونه گرمی ۳۵۰ اینا بود نگیریم واسه فلانی بنداز تو عروسی منم گفتم عب نداره نگیرین ولی واسه کسی هم نمی‌ اندازم خلاصه خریدن سنگین هم خریدن .. تو خواستگاری گفتم خونه چون پدرشوهرم ساخت و ساز گفتن نگران نباش ی مدت رهن بشینین ۴ سال مستاجر بودم تا اینکه صدام درومد و با کوچکترین اعتراضم پدرشوهرم ی واحد صفر ۱۲۰ متری تو بهترین منطقه داد بهمون..‌

همسرم خیلی دوست دارم از وقتی ۱۵ سالگی باهم بودیم الان ۶ ساله ازدواج کردم میخوام بگم عشق خیلیییییی خوبه اما کنارش عقلتم ببر با خودت..

خودت ارزش خودتو تعیین میکنی احترام خودت دست خودته...

من زنم منم غرور دارم ناز دارم من زنم زن مرد نیستم من نمیخام مرد باشم چجوری بهت بگم؟ حس ناکافی بودن ب ...

خیلی داری رویایی فکر میکنی بچسب به زندگی بخدا دنیا نامرده نکنه یه وقت به خودت بیای ببینی دیگه حتی دور از جون سرپناهم نداریا من خودم یه جورایی مثل تو ازدواج کردم فکر  نکن از روی شکم حرف میزنم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
بلهه عزیزمم ناز از زن و نیاز از مردهه ولی وقتی با کوچیکتر از خودت ازدواج کنی خواه یا ناخواه حس مالک ...

عزیزم ۴ سال بزرگتره نه ۴۰ سال که حس مادر بودن بگیره

خواهشاً نظریه های شخصی و اشتباه ندین

دقیقا

منم همیشه تو این سایت ب دخترای مجرد میان نظر سنجی ک خواستگارم پولداره اما عشقم هیچی نداره چیکارکنم میگم اشتباه ده سال پیش منو نکنین ببینین کدومشون بهتون بها میدن عشق فقط و فقط دوماه اولش خوبه بعدش اینقدررررر تو زندگیت چالش داری ک نگوونپرس.

من خواستگارمیلیاردرمو فروختم ب عشق هه اخرش چیشد از اقاخیانت دیدم.توهین خانوادشو دیدم.نداریاشو تحمل کردم الانم بعد گذشت ده سال ن خونه داره ن ماشین باحقوق چندرقازبخورونمیر.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون