2777
2789
عنوان

تو خونه چیکار میکنبد

199 بازدید | 18 پست

متاسفانه بعد از 20. واقعا احساس اینو داذم ک حوصله خونوادمو ندارم 

زیادی دخالت میکنن. تو کارم و زندگیم اصلا ادمای حمایتگر و یا مشوق نیستن 

حس میکنم داذن عمرمو تلف میکنن نمبدونم چجوری ازشون دور شم فاصله بگیرم  این حسم دست از سرم برنمیداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ی سنی به بعد واقعن نمیشه با خانواده زندگی کرد . من ک میخام دانشگاهم تموم شد شهر خدمون برم خابگاه با یکی از دوستام 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

برو سر کار و استقلال مالی داشته باش. اگه دانشجوی شهر خودتی می‌تونی بری دانشگاه شهر دیگه‌. فعلا تا مج ...

چجوری من الان ترم سه ام برم دانشگاه شهر دیگه. از طرفی با وجود تایم کلاسا اصن. شغل نمیتونم پیدا کنم هماهنگ باشن 

چجوری من الان ترم سه ام برم دانشگاه شهر دیگه. از طرفی با وجود تایم کلاسا اصن. شغل نمیتونم پیدا کنم ه ...

تو که خانواده‌ات رو می‌شناختی اشتباه کردی تو شهر خودت رفتی دانشگاه. اما خب اکثر خانواده‌ها اینجوری‌ان که چون خرجت رو میدن، این رو حق خودشون می‌دونن که تو کارت دخالت کنن. استقلال مالی تا حد زیادی دخالت‌ها رو کم می‌کنه. 

از ی سنی به بعد واقعن نمیشه با خانواده زندگی کرد . من ک میخام دانشگاهم تموم شد شهر خدمون برم خابگاه ...

من خیلی دوسدارم شمارو ببینم امکان داره تو یکی از تاپیکام عکست بزاری و بپاکی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تو که خانواده‌ات رو می‌شناختی اشتباه کردی تو شهر خودت رفتی دانشگاه. اما خب اکثر خانواده‌ها اینجوری‌ا ...

اخه قبلا اینجوری نبود الان حس میکنم سخنگیری هاشون برا ی ادم 20 ساله زیادیه 

من خیلی دوسدارم شمارو ببینم امکان داره تو یکی از تاپیکام عکست بزاری و بپاکی

من زیاد قشنگ نیستم گم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من زیاد قشنگ نیستم گم

دوسدارم ببینمت چندباری تو تاپیکات عکس گذاشتی ولی من دیر رسدم و ندیدمت

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دوسدارم ببینمت چندباری تو تاپیکات عکس گذاشتی ولی من دیر رسدم و ندیدمت

باشه گلم تو تاپیکتون میزارم