2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 244 پست
خب عزیزم کی مقصر بود پدرت با خانواده مادرت ؟و اینکه شما از مادرت گله داری که شدی بچه طلاق ؟

خب با شوهرتت صحبت کن بگو من و خودت هیچی بچمون اقگفسرده میشه بچه ب پدر بزرگ مادر بزرگ عمه و...  نیاز داره افسردگی میگیره بخدا گناه داره

باهاش صحبت کن مررتب درست میشه ان شاءالله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با حرفهایی که زدی به نظرم همسرت مشکل یا اختلال داره و این رفتارها تا این حد طبیعی نیست ؛ اصل ...

از چ نظر اذیت کنه عزیزم ؟ آره خب مشاور هم میگه مشکل داره و باید بیاد مشاوره 

تا درمان شه ولی مگه این آدم قبول می‌کنه ؟

میدونی همسرم فکر می‌کنه عقل کل هست اصلا نظر هیچکی رو قبول نداره و از نظر اون سبک زندگی همه اشتباهه فقط خودش درست زندگی می‌کنه ...شاید باورتون نشه ولی تو این چند سال باوجود اینکه اشتباه هم کم نداشته به اندازه انگشتان یک دست هم شاید نگفته باشه من اشتباه میکنم

یعنی یک غرور کااااذب ...یه خود بزرگ بینی عجیب 

عزیزم با حرفهایی که زدی به نظرم همسرت مشکل یا اختلال داره و این رفتارها تا این حد طبیعی نیست ؛ اصل ...

من که عمرا بچه دیگه ای بیارم ...همش ترس همینم دارم که خدای نکرده بارادار نشم ..آخه تو تنهایی خیلی سخته بچه دار شدن 

ببین شاید مقابله میکنی باهاش راجع به خانوادشبهش بگو یبار که ارامش داشتید هابگو بله خانوادم فرق گذاشت ...

عزیز دلم شما منو نمیشناسی که چقدر در مقابل این آدم ضعیفم ...تا حالا هزار بار اینا. رو بهش گفتم ولی میگه کسی که نمیخوادت بندازش دور ...اصلا دلش نمیسوزه برام ...من هر مدلی حرف زدم باهاش من خیلی آدم مطیعی هستم اگه از نزدیک منو میدیدی قطعا متوجه میشدی عزیزم 

امیدوارم از پسش بربیای عزیزم. شما یه مادری و مادر بودن معجزه میکنه و قدرت میده به آدم.

آره صدرصد ...ولی خیلی نگران آینده دخترم هستم نمی‌دونم کدوم به نفعش هست .موندن من تو این زندگی و بزرگ شدنش در کنار پدر و مادر یا جدایی پدر و مادر که البته اگه پیش من باشه میتونم خوب بزرگس کنم مطمعنم.خانواده هم حمایت می‌کند

آخه میدونم اگه برم برای سر زدن همسرم بازم قبول نمیکنه و با تهدید یا ازم میخواد دیگه نرم و اگه قبول نکنم میگه جدا شو 

[QUOTE=364610733]ببین من باشم پیام میدم که دارم میرم. پیامک. در پیامرسان‌ها هم نده که پیامکت جنبهٔ رسمی داشته باشه. و ...[/QUO

خیلی خیلی ممنون ...چشم حتما همین کارو میکنم . آره یه وکیل پیدا کردم و قراره مشورت کنم باهاش 

الان به همسر برادرم که وکیل هستن، پیام دادم و گفتم دربارهٔ شما. اگه جواب دادن، برات میفرستم عزیزم.از ...

خدا خیرتون بده عزیزم ...چقدر شما مهربونید.منو نمی‌شناسید ولی بفکرم هستید .من با دست خودم بیچاره کردم خودم رو ازدواج م اشتباه بود با این آدم خیلی اشتباه کردم ولی باید خودم رو برگردونم به اون آدم سابق.

خب عزیزم خودت مشکل نداری خانوادت بین توخواهرت فرق گذاشتن

این حرفیه که شوهرم میزنه چون خوبی ها رو نمیبینه... خانوادم فرق نزاشتن به خواهرم خونه اجاره دادن به شوهر منم خیلی جاها کمک مالی کردن ولی اونا رو نمیبینه همسرم ...پدر مادر من بشدت آدم های مهربونی هستن و همه ما رو به یک اندازه دوست دارن .من تو خانواده سالمی بزرگ شدم ولی همسرم تو خانوادشون همیشه نسبت به هم حسادت داستن 

این حرفیه که شوهرم میزنه چون خوبی ها رو نمیبینه... خانوادم فرق نزاشتن به خواهرم خونه اجاره دادن به ش ...

خدا انشالله پدر مادرت حفظ کنه .آخه مادرمو خاله خودمو درنظرمیگیرم مادرم به دلایلی دیر ازدواج کرد تمام کارهای خونه روی دوش مادرم بود پدربزرگم مریض بود آوازش پرستاری می‌کرد ولی خالم زود ازدواج کرد بهترین جهیزیه بهش دادن جشن عقد سیسمونی کامل طلا اضافه ولی برای مادرم نصف اینکارا نکردن اخرهم مادر بزرگم فوت شد ما خونه مادربزرگم خریدیم کلاه سرمون رفت نتنها مادرم ارث نبرد پول ما رفت توجیب دایی هام خالم .خالمم ارثشو کامل گرفت آنوقت مادربزرگم یک عتیقه به مادرم داده بود که ارزشش الان زیر۲۰ میلیون هست همین خالم شوهرخالم اعتراض کردن که چرا دادی مامانم عین خیالش نبوده خالم هرکاری بکنه بازهم دوسش داره ولی من دل چرکین هستم بخاطرهمین اینوگفتم منظوری نداشتم 

خدا انشالله پدر مادرت حفظ کنه .آخه مادرمو خاله خودمو درنظرمیگیرم مادرم به دلایلی دیر ازدواج کرد تمام ...

می‌دونم عزیز دلم منظوری نداشتید ...مادر منم دقیقا مثل مادر شما خیلی جاها فرق گذاشتن بین خودش و برادراش ولی دم نزده و خیلی هواشونو داره ولی وضع من فرق می‌کنه .بابام خیلی هوامو داره و بخاطر من خیلی جاها کوتاه اومد در برابر همسرم با اینکه با ازدواج م مخالف بودن .ولی خواسته های همسرم تمومی نداشت .یه جورایی باج می‌گرفت انگار.و زمانی که دید دیگه بهش پولی نمیدن قطع رابطه کرد